Homepage  / Vedete româneşti

Alexandru Ciucu și-a luat fiicele de la Alina Sorescu. Micuțele nu voiau să se dezlipească de la pieptul mamei lor. Imaginile sunt sfâșietoare

Alexandru Ciucu și-a luat fiicele de la Alina Sorescu. Micuțele nu voiau să se dezlipească de la pieptul mamei lor. Imaginile sunt sfâșietoare
8

de Roxana Mirea,

Alexandru Ciucu și Alina Sorescu se află în plin proces de divorț, iar fetițele lor sunt afectate de ceea ce se întâmplă. Artista suferă din cauza ultimei decizii a instanței, însă Alexandru Ciucu este fericit să poată petrece mai mult timp cu fetele. Totuși, micuțele se despart greu de mama lor. Când Alexandru Ciucu a mers să le ia pe Carolina și Raisa, fetițele s-au desprins cu greu de la pieptul Alinei Sorescu. Imaginile sunt foarte emoționante și sfâșietoare.  

Alexandru Ciucu a mers să își ia fiicele de la Alina Sorescu

Alina Sorescu și Alexandru Ciucu se luptă în instanță, după o căsnicie de 12 ani. Artista are inima frântă după ce instanța a decis ca fetițele să locuiască o săptămână cu mama lor, apoi să stea o săptămână la tatăl lor. Așadar, duminică, Alexandru Ciucu a mers să le preia pe Carolina și Raisa, însă fetițele s-au desprins cu greu de la pieptul mamei lor.

Întreaga scenă a fost surprinsă de paparazzii Spynews, iar imaginile sunt sfâșietoare. Alina Sorescu își strânge cu putere la piept fetițele, care varsă lacrimi pentru că nu vor să se despartă de mama lor. În tot acest timp, designerul încearcă să facă așa cum poate despărțirea cât mai ușoară și le vorbește micuțelor.

Cu lacrimi pe obraji și triste, fetițele înțeleg că trebuie să se despartă de Alina și să meargă cu tatăl lor. Așadar, într-un final, Alexandru Ciucu reușește să le urce pe fiicele lui în mașină și să pornească spre propria casă (VEZI AICI IMAGINILE SURPRINSE DE PAPARAZZII SPYNEWS.RO).

În timp ce artista susține că decizia instanței le va destabiliza emoțional pe micuțe, Alexandru Ciucu crede că este o decizie în beneficiul acestora.  

Mă bucur de această hotărâre, pentru că îmi iubesc mult copiii. Cred că este o decizie în beneficiul fetițelor noastre”, a mărturisit Alexandru Ciucu pentru Cancan

alina-sorescu-despre-divortul-de-alexandru-ciucu-5Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 8

Alina Sorescu, după ce instanța a decis ca fetițele să locuiască și la Alexandru Ciucu

Decizia i se pare nedreaptă, așa că Alina Sorescu va face apel și va „lupta până la capăt pentru a demonstra ce este mai bine pentru fetite”.

„A fost un an greu cu procese și ordonanțe și încerc cu toată ființa mea să rămân demnă în demersul meu de a avea și eu și fetele o viață liniștită. Soluția pronunțată astăzi de instanță este ca fetițele să stea o săptămână la mamă și o săptămână la tată. Voi lupta de această dată eu până la capăt și voi face apel pentru a demonstra ce este mai bine pentru fetițe, pentru a le crește într-un mediu stabil, așa cum le-am crescut de când le-am născut.

Nu va fi ușor, pentru că tatăl lor și-a schimbat cu totul atitudinea față de copii în acest an și cere drepturi egale cu mama. Sper că fetițele să nu fie plimbate dintr-o parte în alta până la 18 ani, pentru că acest program este bulversant pentru ele, le va putea dezechilibra emoțional și afecta procesul educațional și de creștere. Am permis tatălui să se implice din momentul în care și-a arătat disponibilitatea, dar trebuie însă să ne gândim că sunt fetițe de 9 și 6 ani, că au nevoie de stabilitate și păstrarea unei rutine de zi cu zi, mai ales pentru programul școlar”, a scris Alina Sorescu pe Facebook.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton