Homepage  / Vedete

Alexandru Ciucu şi Alina Sorescu şi-au botezat fetiţa cea mică | FOTO

Alexandru Ciucu şi Alina Sorescu şi-au botezat fetiţa cea mică | FOTO

de Redactia Tvmania

Alexandru Ciucu şi Alina Sorescu au avut duminică, 18 septembrie, o zi plină de “zâne” şi “prinţese”, alături de peste 200 de prieteni apropiaţi şi de 50 de copii veseli şi talentaţi, veniţi să petreacă la botezul Anei Raisa, fetiţa lor cea mică.

Ceremonia de creştinare a micuţei Ana Raisa a avut loc la biserica din zona Pipera care poartă hramul Adormirea Maicii Domnului alături de familie și de cei mai apropiați prieteni. În cristelniţă a fost turnat simbolic şi un strop din apa adusă de către designerul Alexandru Ciucu din Râul Sfânt, din Iordan, aşa cum a făcut şi la botezul primei sale fiice, Carolina.

“Plecând de la desenele animate care îi plac Carolinei în această perioadă, am ales ca temă pentru botez “Zâne şi Prinţese”. De altfel, şi mesele din sala petrecerii au avut astfel de nume, aşa că unii invitaţi s-au asezat la una din mesele Elsa, Ariel, Belle sau Rapunzel. Cromatica am dorit să fie verde fistic, iar florile au fost roz cu alb, cu accente de roşu trandafir”, a povestit Alina.

Printre cele peste 200 de persoane prezente la petrecerea de botez s-au numărat prieteni apropiaţi, membri ai familiei, dar şi persoane publice precum Helmut Duckadam, Dana Rogoz, Cătălin Măruţă, Dan Cruceru, Oana Roman, Paula Chirilă, Roxana Ciuhulescu, Andrei Tudor şi Mihai Alexandru.

Tortul a fost atracţia zilei pentru toti invitaţii: “Un carusel în alb, roz şi auriu, potrivit unei petreceri cu prinţese din poveşti. Trebuie să recunosc că în alegerea lui a contat părerea Carolinei, surioara mai mare, care este fascinată de căluţii cu care prinţii le duc calare pe Albă-ca-Zăpada şi pe Frumoasa Adormită”, a zis Alina.

Raisa a venit pe lume în luna aprilie a acestui an, în timp ce surioara ei, Carolina, s-a născut în ianuarie 2014.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton