Homepage  / Știri

Alexandru Papadopol se face producător de lungmetraje

Alexandru Papadopol se face producător de lungmetraje

de Redactia Tvmania

Alexandru Papadopol, interpretul lui Bobby Iordache din serialul “Pariu cu viaţa” de la Pro TV, vrea să fie producător de lungmetraje împreună cu prietenul său, actorul Dragoş Bucur.

Filmările la primul lungmetraj realizat de Alexandru Papadopol şi Dragoş Bucur vor începe în vară, iar din distribuţie vor face parte cursanţii Şcolii de Actorie pe care cei doi o conduc:

“Mi-am descoperit o pasiune în a lucra cu oameni talentaţi, care privesc actoria de film ca pe o meserie distinctă. Cel mai probabil o să-l filmăm în iunie în cadrul Şcolii de Actorie de Film pe care o avem. Oricum, am început o nouă sesiune de înscriere, care se va termina pe 12 martie, cursanţii din cadrul ei având norocul să fie primii care joacă într-un lungmetraj alături de noi”, povesteşte Alexandru Papadopol.

Alexandru Papadopol şi Dragoş Bucur sunt prieteni buni. Ei au jucat împreună în “Marfa şi banii”.

“Este un gând mai vechi de-al nostru. Întotdeauna ne-am gândit la o alternativă de a face un lungmetraj accesând venituri independente. Sigur că nu am pornit direct de la producerea unui lungmetraj, ci “ne-am antrenat” prin realizarea a nu mai puţin de 12 scurtmetraje”, a mai spus vedeta Pro.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton