Homepage  / Vedete româneşti

Alexia Eram a dezvăluit cum a rezistat relația ei cu Mario Fresh de-a lungul anilor. Ce sfat a primit de la Andreea Esca

Alexia Eram a dezvăluit cum a rezistat relația ei cu Mario Fresh de-a lungul anilor. Ce sfat a primit de la Andreea Esca
10

de Roxana Mirea,

Alexia Eram și Mario Fresh trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de ani de zile. Fiica Andreei Esca a povestit recent cum au făcut ea și iubitul ei ca relația lor să reziste de-a lungul timpului. În plus, cei doi încă își mai fac gesturi romantice. Pe de altă parte, Alexia Eram a spus ce sfat important i-a oferit Andreea Esca atunci când tânăra i-a spus că vrea să devină cunoscută.

Alexia Eram, despre secretele relației cu Mario Fresh

Alexia Eram și Mario Fresh au o relație de șase ani și povestea lor de dragoste a trecut cu brio testul timpului. Chiar dacă sunt împreună de mulți ani, cei doi nu uită să facă gesturi romantice unul față de celălalt.

Pot să spun că, pentru faptul că avem foarte multă treabă și el este foarte mult plecat la concerte, ne ajută acest lucru, că suntem plecați mai mereu și după, când ne vedem, ne-a fost dor unul de celălalt. Încercăm să ne surprindem tot cu surprize obișnuite pentru orice cuplu, adică un trandafir, fără niciun motiv sau un mic dejun la pat, un masaj, o ieșire la un restaurant drăguț. Chestii basic, dar care sunt bune ca să spargă puțin ritmul acesta de muncă continuă”, a spus Alexia Eram pentru ego.ro.

De asemenea, Alexia Eram a dezvăluit și care sunt secretele relației ei cu Mario Fresh și cum au reușit să treacă testul timpului.  

Nici eu nu știu cum am reușit. Este destul de greu, mai ales pentru generația aceasta ca să se reziste într-o relație de tineri. Pur și simplu cred că am comunicat foarte mult, am avut încredere unul în celălalt, am crescut împreună și cred că așa a fost să fie, suntem făcuți unul pentru celălalt. Nu știu ce să zic, nu cred că există o rețetă anume”, a mai spus fiica Andreei Esca.

Reacția lui Mario Fresh, după ce a aflat cine a încercat să o agațe pe Alexia Eram în Dubai (4)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 10

Ce sfat a primit Alexia Eram de la Andreea Esca

Alexia Eram nu își dorește să calce pe urmele mamei ei, Andreea Esca, și să fie prezentatoare de știri. Ea a studiat moda și a absolvit, de curând, facultatea pe care a urmat-o în Marea Britanie. În momentul de față, ea se întreține singură și este creatoare de conținut, fiind foarte activă pe rețelele sociale. Alexia Eram a spus ce sfat important a primit de la Andreea Esca atunci când i-a spus că vrea să devină cunoscută. Prezentatoarea știrilor de la Pro TV și-a sfătuit fiica să nu pună la suflet tot ce se scrie despre ea.

„Să nu pun la suflet tot ce se scrie, să încerc să nu mă uit neapărat la tot ce se scrie, să muncesc și să știu că este nevoie de muncă ca să fac bani, că nu se fac ușor. Cam atât”, a spus Alexia Eram.

Andreea-Esca-despre-cariera-pe-care-o-urmeaza-fiica-ei-Alexia-Eram-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  7 / 10

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton