Homepage  / Vedete româneşti

Alexia Eram a spus că își dorește un copil cu Mario Fresh. „O să ne apucăm de treabă”

Alexia Eram a spus că își dorește un copil cu Mario Fresh. „O să ne apucăm de treabă”
12

de Roxana Mirea,

Alexia Eram și Mario Fresh formează un cuplu suberb și se iubesc foarte mult. Totuși, la un moment dat, cei doi n-au mai apărut împreună, motiv pentru care au apărut zvonuri potrivit cărora fiica Andreei Esca și artistul s-au despărțit. Însă, nu este cazul de așa ceva. Recent, Alexia Eram chiar a afirmat că își dorește un copil cu Mario Fresh. Care a fost contextul în care a făcut această declarație.

Alexia Eram și Mario Fresh, pregătiți să devină părinți?

Alexia Eram și Mario Fresh trăiesc o frumoasă poveste de iubire. Totuși, cei doi au avut o perioadă în care n-au mai apărut împreună pe rețelele sociale, motiv pentru care fanii lor s-au întrebat dacă nu cumva relația lor de iubire s-a destrămat. Ei bine, nici vorbă de așa ceva. Alexia Eram și Mario Fresh sunt foarte fericiți împreună, dovadă fiind imaginile cu ei publicate pe rețelele sociale.

Recent, fiica Andreei Esca a fost invitată în cadrul podcastului lui Radu Țibulcă. Acesta i-a pasat o provocare Alexiei pe care ea a acceptat-o și a vorbit despre o posibilă sarcină.

 „Da, mă gândesc să fac un copil cu Mario în viitorul apropiat. Chiar am avut multe discuții despre asta și chiar ne gândim serios. O să ne apucăm de treabă”, a spus Alexia Eram, glumind pe acest subiect, potrivit libertatea.ro.

Țibulcă a provocat-o pe Alexia Eram să spună aceste lucruri pentru a monta clipul într-un mod mai „atrăgător”. Fiica Andreei Esca a rostit cuvintele respective, încercând să pară a fi cât mai serioasă, însă totul a fost doar o glumă.

168066345_826117888013759_1388751998968420573_nIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 12

Mario Fresh, despre relația cu Alexia Eram

Mario Fresh a fost și el invitat în podcastul lui Radu Țibulcă. Acesta a vorbit despre viața lui profesională, dar și cea personală. Artistul a mărturisit atunci că își dorește să rămână împreună cu Alexia Eram pentru totdeuna.

Da, eu așa am de gând. Eu am crescut într-o familie cu oameni care s-au iubit de tineri. Mama cu tata se cunosc de la 15 ani, la 18 s-au combinat, la 21 au conceput-o pe sora mea, iar la 24 pe mine.  Eu am văzut și am fost crescut numai în iubire. Asta am căutat și asta am avut și am de oferit. Cu Alexia mă înțeleg foarte bine pe planul ăsta. Am foarte multe de oferit”, a declarat Mario Fresh acum ceva timp, despre relația cu Alexia.

Sursa Foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton