Homepage  / Vedete româneşti

Alexia Eram, apariție de senzație într-un costum de baie minuscul. Reacția mamei ei, Andreea Esca

Alexia Eram, apariție de senzație într-un costum de baie minuscul. Reacția mamei ei, Andreea Esca
13

de Roxana Mirea,

Alexia Eram, în vârstă de 22 de ani, a avut o apariție de senzație într-un costum de baie minuscul. Fiica Andreei Esca a publicat o serie de imagini pe Instagram, în care și-a etalat corpul de invidiat. Fotografiile au fost surprinse în Turcia, acolo unde a avut loc petrecerea de ziua mamei sale, Andreea Esca.

Alexia Eram, strălucitoare în costum de baie

Andreea Esca împlinește astăzi, 29 august, vârsta de 50 de ani. Cu această ocazie, ea a organizat o petrecere aniversară în Turcia, cu 70 de invitați. După petrecere, familia s-a relaxat la piscină, iar Alexia Eram a avut o apariție de senzație într-un costum de baie minuscul, din două piese.

Fiica Andreei Esca a publicat o serie de imagini cu ea, de la piscină și nimeni nu poate contesta faptul că tânără în vârstă de 22 de ani arată senzațional.

Alexia Eram, apariție de senzație într-un costum de baie minusculIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 13

Pe de altă parte, și Andreea Esca s-a mândrit cu fiica ei pe rețelele sociale. Celebra prezentatoare de știri de la Pro TV a distribuit pe contul ei personal de Instagram postarea fiicei sale. „After party girl! Mine”, a scris Andreea Esca în dreptul imaginii cu Alexia Eram în costum de baie, semn că este foarte mândră de cum arată fiica ei.

Alexia Eram, apariție de senzație într-un costum de baie minuscul. Reacția mamei ei, Andreea EscaIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  11 / 13

Printre invitații la petrecerea de ziua Andreei Esca, în afară de familia sa (Alexandre, Alexia și Aris Eram), s-au numărat și Mihai Petre, Dana Rogoz și soțul ei, Radu Dragomir, femeile de afaceri Camelia Șucu și Ana Copos (aceasta este nașa de cununie a cuplului Eram-Esca), Lucian Mîndruță și soția lui, medicul neurolog Ioana Mîndruță.

Ce a dezvăluit Alexia Eram despre salariu Andreei Esca

Mai multe specualții au luat naștere de-a lungul anilor în jurul salariului Andreei Esca. Venitul pe care prezentatoarea TV îl primește de la Pro TV rămâne confidențial. Recent, Alexia Eram, fiica Andreei Esca, a mărturisit că nici măcar ea nu știe care este salariul mamei ei.

Alexia Eram a precizat că probabil Andreea Esca nu i-a spus ce salariu are pentru că îi este teamă ca nu cumva să dezvăluie informația.  

Pe de altă parte, Alexia Eram nu le cere bani părinților ei. Tânăra în vârstă de 22 de ani își câștigă singură existența.

„Nici eu nu îl știu, mă jur! Vă jur, nu mi-l spune, pentru că poate crede că dacă mi l-ar spune, aș scăpa informația. Mă jur că eu nu îl știu! Eu chiar nu știu!

De vreo doi ani și jumătate, aproape trei ani, îmi câștig singură banii, ca să înțeleagă toată lumea. Normal că mama e foarte mândră și nici nu-i cer bani, chiar dacă aș avea nevoie. Și ea se comportă cu mine ca și cum aș fi și eu un om matur!”, a declarat Alexia Eram pentru cancan.ro.

Sursa Foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton