Homepage  / Vedete româneşti

Alexia Eram și fratele ei, Aris Melkior, s-au întors de la America Express 2024. Cum a întâmpinat-o Mario Fresh pe iubita lui

Alexia Eram și fratele ei, Aris Melkior, s-au întors de la America Express 2024. Cum a întâmpinat-o Mario Fresh pe iubita lui
8

de Roxana Mirea,

După mai bine de două luni petrecute în America Latină, filmările pentru America Express 2024 s-au încheiat. Așadar, concurenții și întreaga echipă s-au întors pe meleaguri românești. Printre aceștia se numără și Alexia Eram și fratele ei, Aris Melkior. Cei doi au făcut echipă la America Express 2024. Iată cum a fost așteptată Alexia de iubitul ei, Mario Fresh.  

Alexia Eram și fratele ei s-au întors de la America Express 2024 

Filmările pentru America Express 2024, show difuzat de Antena 1, s-au încheiat, iar concurenții și întreaga echipă s-au întors, marți, 18 iulie, în România. Așadar, Alexia Eram și fratele ei, Aris Melkior, care formează una dintre cele 9 echipe, au revenit pe meleaguri românești și au avut parte de o primire călduroasă la aeroport.  

Alexia Eram a publicat ieri mai multe imagini pe Instagram, la Insta Story. Fiica Andreei Esca le-a arătat fanilor ei și cum a fost așteptată de iubitul ei, Mario Fresh. Acesta a mers la aeroport cu un buchet de trandafiri roz și două baloane mari cu inițialele ei. Cum s-au întâlnit, cei doi s-au îmbrățișat și s-au sărutat. 

Bună. M-am întors din cea mai tare experiență”, a scris Alexia Eram pe Instagram.  

alexia-eram-si-fratele-ei-aris-melkior-s-au-intors-de-la-america-express-2024.-cum-a-intampinat-o-mario-fresh-pe-iubita-lui-7Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 8

„S-a întors boss-ul”, a scris și Mario Fresh pe contul lui de Instagram, alături de o imagine cu iubita lui. Cei doi au luat apoi masa la un restaurant din București. Apoi, ajunsă acasă, Alexia a pus o poză cu ghiozdanul de la America Express. „Cea mai tare experiență”, a scris ea.  

alexia-eram-si-fratele-ei-aris-melkior-s-au-intors-de-la-america-express-2024.-cum-a-intampinat-o-mario-fresh-pe-iubita-lui-3Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  6 / 8

Pe de altă parte, Andreea Esca a publicat o imagine cu fiul ei. „Mi-a fost dor de tine”, a scris prezentatoarea de la Pro TV.  

Echipele de la America Express 2024 

Alexia Eram și fratele ei, Aris, comedianții George Tănase și Ionuț Rusu, Romică Țociu și fiul lui, Cătălin, Iulia Albu și iubitul ei, Mike, Giulia Anghelescu și soțul ei, Vlad Huidu, Cleopatra Stratan și Edward Sanda, Iuliana Pepene, prezentatoarea Observatorului de dimineață, și jurnalista de război Sonia Simionov, de asemenea parte din echipa Observator, divele digitale Sânziana Negru și Laura Giurcanu, actrița Ada Galeș și mama ei, scriitoarea Antoneta Galeș sunt vedetele care participă la America Express 2024.  

Sursa Foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton