Homepage  / Vedete româneşti

Alexia Eram, imagini de la festivitatea de absolvire din Marea Britanie. Cine i-a fost alături și ce surpriză i-a făcut iubitul ei

Alexia Eram, imagini de la festivitatea de absolvire din Marea Britanie. Cine i-a fost alături și ce surpriză i-a făcut iubitul ei
10

de Roxana Mirea,

A fost o zi specială pentru Alexia Eram, ieri, 7 iulie. Fiica Andreei Esca a absolvit facultatea pe care a urmat-o în Marea Britanie. Acolo a avut loc și festivitatea de premiere. Andreea Esca și soțul ei,  Alexandre Eram, au fost alături de fiica lor într-o așa zi specială. Prezent la festivitate a fost și fratele Alexiei, Aris Melkior.

Alexia Eram a absolvit facultatea în Marea Britanie

Alexia Eram a absolvit, ieri, 7 iulie, facultatea din Marea Britanie, acolo unde a avut loc și festivitatea de premiere. Fiica Andreei Esca a publicat mai multe imagini pe Instagram de la evenimentul special.

„Mulțumesc foarte mult @fbcepsom @ucaepsomfashion pentru această călătorie uimitoare! Mulțumesc @andreeaesca & @douglaslormand pentru educația pe care mi-ați oferit-o și pentru că ați fost acolo pentru mine! Am reușit! Am absolvit! Noroc pentru următoarele capitole uimitoare din viața mea!”, a scris Alexia Eram în dreptul mai multor imagini de la festivitatea de absolvire.

Alexia-Eram-imagini-de-la-festivitatea-de-absolvire-din-Marea-Britanie.-Cine-i-a-fost-alaturi-si-ce-surpriza-i-a-facut-iubitul-ei-3Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 10

Andreea Esca și soțul ei au fost alături de fiica lor într-o așa zi specială. De la eveniment, nu a lipsit nici fratele Alexiei, Aris Melkior.

Alexia Margot Eram, suntem mândri de tine și te iubim foarte mult! Ps. Ești cea mai bună”, a scris Andreea Esca pe Instagram.

Ce a făcut Alexia Eram după festivitatea de absolvire

După festivitatea de absolvire din Marea Britanie, Alexia Eram s-a întors în România. Fiica Andreei Esca a ajuns aseară la mare, acolo unde are loc festivalul de muzică Neversea. Aceasta a fost așteptată acolo de iubitul ei, Mario Fresh, dar nu oricum. În momentul în care a intrat în camera de hotel, Alexia Eram a dat peste surpriza pe care i-o pregătise iubitul ei. Artistul a presărat o mulțime de petale de trandafir pe pat.

Am ajuns la mare, la hotelul meu preferat și nu am fost așteptată oricum, ci așa de iubitul meu”, a spus Alexia Eram.

Alexia-Eram-imagini-de-la-festivitatea-de-absolvire-din-Marea-Britanie.-Cine-i-a-fost-alaturi-si-ce-surpriza-i-a-facut-iubitul-ei-5-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  7 / 10

Hadeți, că am reușit să le fac pe toate astăzi. Am fost și în Londra, la absolvire, am ajuns și la mare și acum merg spre Neversea”, a mai spun fiica Andreei Esca pe Instagram.

Sursa Foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton