Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

Alexia Eram a vrut să știe dacă a fost înșelată de Mario Fresh. Dezvăluiri incredibile după 7 ani de relație

Alexia Eram a vrut să știe dacă a fost înșelată de Mario Fresh. Dezvăluiri incredibile după 7 ani de relație
9

de Redactia Tvmania

Alexia Eram și Mario Fresh sunt împreună de mai bine de 7 ani. În prezent sunt un cuplu sudat, însă chiar și după atâta timp Alexia Eram a fost curioasă să afle dacă a fost înșelată de Mario Fresh.

Mario Fresh și Alexia Eram au acceptat provocarea lui Selly de a se supune detectorului de minciuni. Ocazie prin care fiica Andreei Esca a profitat pentru a-și satisface curiozitățile legate de partenerul ei. Și mare i-a fost mirarea Alexiei când a descoperit câteva detalii pe care nici după 7 ani de relație cu Mario nu le știa.

Alexia Eram, înșelată de Mario Fresh?

Unul din lucrurile pe care Alexia Eram le-a aflat de la Mario Fresh a fost că acesta nu le suportă pe o parte dintre prietenele sale. Artistul și-a argumentat răspunsul spunând că nici ele la rândul lor nu au o părere bună despre el.

Mai mult, cântărețul a mărturisit că i-a umblat partenerei în telefon pentru a afla în detaliu ce spun prietenele Alexiei despre el.

O altă întrebare neașteptată adresată de Alexia lui Mario a avut legătură cu înșelatul. Fiica Andreei Esca a dorit să afle dacă prietenii acestuia l-au încurajat să cunoască o altă fată. Mario a răspuns afirmativ întrebării, însă a precizat că nu a călcat strâmb niciodată.

„S-a întâmplat de mult, dar sunt mai mulți, gen, oamenii sunt singuri. Ce vrei să facă? Nu m-au îndemnat (n. red.: să înșele) sau ceva.

Dar dacă au văzut un grup de fete undeva au zis stai așa, să mă duc până acolo, hai și tu! Păi, stai că eu nu am cum să merg până acolo. Am stat la masa mea liniștit”, a spus cu sinceritate Mario Fresh la detectorul lui Selly.

alexia-eram-mario-fresh-3Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 9

Alexia Eram, o parteneră geloasă?

Deși au o relație de durată, cei doi nu reușesc să petreacă destul timp împreună din cauza agendei lor ocupate. Cei doi îndrăgostiți se întâlnesc doar serile și diminețile, ceea ce a cauzat în timp situații de gelozie.

„Nu cred că mai este gelozie, adică nu mai este genul acela de gelozie ca la început (…) La noi așa a mers de la începutul relației, la noi este o obișnuință să ne sunăm doar pe video, nu pentru a ne controla, ci să ne vedem chipul unul celuilalt și să bucurăm măcar câteva minute”, a declarat Mario Fresh.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton