Homepage  / Vedete româneşti

Alexia Eram, întâlnire cu mama lui Mario Fresh, după ce s-a spus că cei doi nu mai formează un cuplu

Alexia Eram, întâlnire cu mama lui Mario Fresh, după ce s-a spus că cei doi nu mai formează un cuplu

de Ioana Maria,

Alexia Eram și Mario Fresh trăiesc o poveste de dragoste, însă în ultima vreme au apărut tot mai multe zvonuri cu privire la despărţirea celor doi. Recent, fiica Andreei Esca a publicat o imagine pe Instagram, iar mulţi au rămas surprinşi.

În urmă cu doar o zi, fanii cuplului a avut parte de o surpriză mare. Alexia Eram s-a întâlnit cu mama lui Mario Fresh în oraș și imaginile au fost publicate pe internet.

Cu puțin timp înainte Claudia postase un video cu Mario, în timp ce luau masa. Nu se știe dacă a fost prezentă și Alexia Eram, ori tânăra și-a făcut apariția după.

Astfel, mama lui Mario Fresh a publicat un video pe Instagram cu Alexia, ca „pe vremuri’, iar fata nu a ezitat prea mult și l-a repostat, pe contul ei de Instagram.

Ce spune Mario despre despărțirea de Alexia Eram

În urmă cu o lună, Mario Fresh a recunoscut că el și Alexia Eram au fost la un pas de despărțire. Cu toate acestea, cei doi tineri au decis să dea uitării momentele triste și și-au continuat povestea de iubire.

„Suntem exact cum vedeți voi la televizor. Nu ne ascundem cu absolut nimic, comunicăm. Îmi aduc aminte când nu comunicam și iese și mai prost, mare scandal.

 Se întâmplă la un moment dat să uiți să comunici anumite lucruri. Am foarte mare încredere în ea, chiar dacă merge în cea mai plină sală de băieți.

Invers e cam la fel. Mă mai întreabă când vede că se uită cineva mai mult la mine. Nu prea e gelozie în relația noastră, nu prea există tensiuni d-astea”, a spus Mario Fresh despre Alexia Eram, pentru WOWbiz.ro.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton