Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

Alexia Eram și Mario Fresh, imagini din vacanța de vis din Dubai. „Am zis să mergem la câte un hotel în fiecare parte a Dubaiului”

Alexia Eram și Mario Fresh, imagini din vacanța de vis din Dubai. „Am zis să mergem la câte un hotel în fiecare parte a Dubaiului”
18

de Andra Stana,

Alexia Eram și Mario Fresh au plecat de curând într-o scurtă vacanță în Dubai. Cu toate că s-a zvonit că s-ar fi despărțit, cei doi par mai îndrăgostiți ca niciodată în imaginile publicate pe conturile de socializare.

Au ales Dubaiul. Ce au făcut Alexia Eram și Mario Fresh în primele zile de vacanță

Alexia și Mario au plecat la început de an într-o vacanță romantică în Dubai, unde nu își refuză niciun moft. Unul dintre ele, cazarea în hoteluri diferite din Dubai.

Cei doi se răsfață la început de an într-o vacanșță romantică, scrie click.ro. Alexia și Mario au ales un hotel de lux pentru îndrăgostiți, care i-a așteptat într-o manieră deosebită.

Alexia Eram: „Mergem acum la spa pentru că plouă

De cum au intrat în camera de hotel, cei Alexia și Mario au remarcat că aceasta era împodobită cu inimioare cu pozele lor sărutându-se. Totodată, pe masă era un tort în formă de inimă, cu poza lor făcută din marțipan, mai scrie sursa citată.

Plouă afară, e urât și înnorat. Am ajuns, ieri dimineața la 5 la Dubai, ne-am băgat la somn, eram rupți de oboseală. Apoi ne-am plimbat prin oraș. Am mers să mâncăm la un restaurant grecesc, unde am spart farfurii și am mâncat un desert divin.

Mergem acum la spa pentru că plouă și facem masaj la piscină. Diseară mergem la un restaurant cu specific iranian.Merg la sală în fiecare zi ca să rămân la niște kilograme decente.

Aici la hotel ne-au primit foarte drăguț. Are o priveliște minunată hotelul, e foarte relaxant. Marți schimbăm hotelul și vineri iar îl schimbăm. Am zis să mergem la câte un hotel în fiecare parte a Dubaiului, ca să vedem mai multe locuri”, a povestit Alexia, într-un Instastory.

Alexia-Eram-si-Mario-Fresh-17Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 18

Aproape și-au spus „Adio!”

Alexia Eram și Mario Fresh sărbătoresc dulcea împăcare în vacanța lor în Dubai. În urmă cu doar câteva luni, presa vorbea de o despărțire între cei doi.

S-a spus chiar că, atunci când a concurat la „Splash! Vedete la apă!”, Mario Fresh ar fi făcut o pasiune subită pentru colega de sărituri de la trambulină, Chelsea Gandrabura, o bunetă focoasă din Republica Moldova.

În acea perioadă, Alexia Eram a preferat să plece în mai multe vacanțe de una singură fără iubit, ceea ce a alimentat zvonurile despărțirii.

Împăcarea celor doi a venit în decembrie. Alexia și Mario Fresh au petrecut sărbătorile de iarnă în Franța alături de familia tinerei.

Sursa foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton