Homepage  / Vedete româneşti

Alexia Eram nu primea mulți bani de buzunar de la părinții ei. „Au fost destul de stricți”

Alexia Eram nu primea mulți bani de buzunar de la părinții ei. „Au fost destul de stricți”
9

de Roxana Mirea,

Alexia Eram a mărturisit recent că se întreține singură și nu le mai cere bani părinților ei. Fiica Andreei Esca este creator de conținut, are multe contracte cu branduri care vor să își asocieze imaginea cu ea și deține și o firmă de consultanță și comunicare.

Alexia Eram nu primea mulți bani de la părinți

Alexia Eram, fiica Andreei Esca, este independentă financiar de trei ani de zile.

„Cred că se fac aproape trei ani. Este foarte bine, în sensul în care când pleci undeva nu mai ești așa flower power. Trebuie să te gândești dinainte, trebuie să fii mai organizat, ai responsabilități, pentru că știi că nu poți să iei orice vrei fără să te gândești înainte. Dar e foarte frumos pentru că faci ce îți dorești, pentru că e munca ta, sunt banii tăi, mi se pare foarte tare”, a povestit Alexia Eram într-un interviu pentru Ego.ro.

Întrebată cine era mai darnic atunci când depindea de părinți, Alexia Eram a mărturisit că Andreea Esca și soțul ei nu i-au dat prea mulți bani de buzunar. Cei doi au vrut s-o învețe pe fiica ei că trebuie să muncească pentru ceea ce își dorește.

Mama, dar niciunul nu a fost atât de darnic. Tot timpul au știut să mă educe în așa fel încât să înțeleg cât de greu se fac banii și că trebuie să muncești pentru acel lucru. Niciunul nu pot să zic că a fost foarte darnic, au fost destul de stricți”, a spus Alexia.

Alexia-Eram-despre-salariul-Andreei-Esca-3Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 9

Alexia Eram: „Cheltuiesc destul de mult”

Alexia Eram este foarte organizată atunci când vine vorba de bani, însă recunoaște că sunt momente în care cheltuie foarte mult. Atunci când pune ochii pe un lucru material pe care și-l dorește, fiica Andreei Esca nu se uită la bani și alege să și-l cumpere.

De obicei sunt foarte organizată, știu când trebuie să dau și când nu trebuie să dau bani, dar, da, dacă îmi place ceva, o să mi-l iau. Adică nu sunt deloc chitroasă. Sincer, cheltuiesc destul de mult, dar dacă îmi place ceva o să mi-l cumpăr, am o viață până la urmă”, a mai declarat Alexia.

Recent, Alexia Eram a spus că și-a cumpărat un apartament din banii ei, iar acum plătește rate la bancă.

Sursa Foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton