Homepage  / Vedete româneşti

Alexia Eram, primele declarații despre experiența America Express. „Fără telefon, fără bani”

Alexia Eram, primele declarații despre experiența America Express. „Fără telefon, fără bani”
7

de Redactia Tvmania,

Alexia Eram s-a întors recent în țară după aproape două luni petrecută în America Latină, unde a participat la America Express, alături de fratele ei, Aris. Fiica Andreei Esca a făcut acum primele declarații despre experiența trăită și despre cum a schimbat-o această aventură.

Iubita lui Mario Fresh le-a povestit fanilor de pe rețelele de socializare câteva detalii despre aventura pe care a trăit-o în America de Sud și a ținut să laude Antena 1 pentru această emisiune-concurs fabuloasă.

alexia-eram-primele-declartiiIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

„Hello, dragii mei, m-am întors în the real life. Voiam să vă spun că America Express a fost o experiență unică, minunată, cea mai frumoasă experiență din viața mea și cea mai grea experiență din viața mea. Nu credeam că pot trăi atât de multe emoții într-o singură zi și, în general, să văd atâtea lucruri, să experimentez atâtea lucruri, să învăț.

Nu, a fost extraordinar, abia aștept să vedeți la TV emisiunea. Abia aștept să văd și eu emisiunea, să mă văd și să văd toți colegii cu care am fost în această competiție. Am întâlnit niște oameni minunați, am legat prietenii acolo și vreau să le mulțumesc tuturor pentru experiența pe care am avut-o. Vreau să felicit toți oamenii implicați în această emisiune, care sunt în spatele camerelor. Este o muncă imensă pentru a crea acest show. Bravo lor, tot respectul.

Le mulțumesc persoanelor care au fost în echipa mea, cameramanul și reporterița noastră, niște oameni minunați”,a povestit Alexia, sâmbătă seara, într-un Instastory.

Alexia Eram, despre colaborarea cu Antena 1

Șatena nu a mai ținut cont de faptul că mama ei este vedeta unui post concurent și a lăudat Antena 1 pentru acest proiect extraordinar și pentru echipa care muncește la el.

Alexia Eram a dezvăluit că este extrem de încântată de colaborarea ei cu Antena 1, mărturisind că este foarte recunoscătoare pentru participarea ei la această emisiune pentru că astfel a putut să-și cunoască mai bine fratele, dar a învățat și multe lucruri noi și despre ea.

„Abia aștept să vedeți emisiunea, este o experiență de neuitat care ți se poate întâmpla doar o dată în viață. Am trecut prin atât de multe lucruri și abia aștept să vă pot povesti tot ce s-a întâmplat. Este foarte dubios să te întorci acasă și să intri, din nou, în normalitate, după atâta timp în care efectiv ai trăit complet altcumva. Am învățat foarte multe lucruri despre oameni, despre mine, despre Aris.

Toată această emisiune te ajută să te cunoști mai bine și să înveți foarte multe lucruri despre tine însuți. Această emisiune te ajută să-ți dai seama cât de norocos ești. Te ajută să-ți dai seama de problemele reale.

Ok, da, și noi avem problemele noastre. Fiecare are problemele lui, dar acolo îți dai seama că o viață atât de simplă, totuși, face ca oamenii să fie mult mai fericiți decât majoritatea oamenilor care au bani sau confort. Este efectiv o lecție de viață, este incredibil tot ce am trăit acolo și chiar trăiești viața, fără telefon, fără bani, doar cu lucrurile bune și rele pe care viața ți le dă”, a spus Alexia Eram pe Instagram.

Alexia Eram și Aris s-au întors de la America Express 2024 

Filmările pentru America Express 2024, show difuzat de Antena 1, s-au încheiat, iar concurenții și întreaga echipă s-au întors, marți, 18 iulie, în România. Așadar,Alexia Eram și fratele ei, Aris Melkior, care formează una dintre cele 9 echipe, au revenit pe meleaguri românești și au avut parte de o primire călduroasă la aeroport.

Alexia Eram a publicat ieri mai multe imagini pe Instagram, la Insta Story. Fiica Andreei Esca le-a arătat fanilor ei și cum a fost așteptată de iubitul ei, Mario Fresh.Acesta a mers la aeroport cu un buchet de trandafiri roz și două baloane mari cu inițialele ei. Cum s-au întâlnit, cei doi s-au îmbrățișat și s-au sărutat.

Echipele de la America Express 2024

Alexia Eram și fratele ei, Aris, comedianții George Tănase și Ionuț Rusu, Romică Țociu și fiul lui, Cătălin, Iulia Albu și iubitul ei, Mike, Giulia Anghelescu și soțul ei, Vlad Huidu, Cleopatra Stratan și Edward Sanda, Iuliana Pepene, prezentatoarea Observatorului de dimineață, și jurnalista de război Sonia Simionov, de asemenea parte din echipa Observator, divele digitale Sânziana Negru și Laura Giurcanu, actrița Ada Galeș și mama ei, scriitoarea Antoneta Galeș sunt vedetele care participă la America Express 2024.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton