Homepage  / Vedete româneşti

Copiii Andreei Esca au crescut sub ochii noștri. Cum arătau Alexia și Aris Eram, acum concurenți la „America Express”, când erau de-o șchioapă! EXCLUSIV

Copiii Andreei Esca au crescut sub ochii noștri. Cum arătau Alexia și Aris Eram, acum concurenți la „America Express”, când erau de-o șchioapă! EXCLUSIV
10

de Vasilica Rogozanu,

Alexia și Aris Eram, cei doi copii pe care Andreea Esca îi are cu soțul ei, omul de afaceri Alexandre Eram, au crescut de mici sub lumina reflectoarelor. Practic, de când erau în burta mamei, aflată pe paginile ziarelor și revistelor când era însărcinată cu ei.

De altfel, Alexia Eram și-a făcut debutul pe o copertă de revistă când avea doar patru luni! În ianuarie 2001, Alexia – care s-a născut pe 31 august 2000 – apărea alături de mama ei, celebra Andreea Esca, pe coperta TVMania (foto în galerie de mai jos).  Aceasta a fost prima fotografie publică a  Alexiei, azi un influencer foarte cunoscut.

Aris Eram, fratele mai mic al Alexiei, s-a născut pe 24 iulie 2003 și a apărut și el, încă de când era micuț, în fotografiile de familie pe care mama lui le-a arătat lumii, mai ales fotografii din vacanță.

Alexia și Aris, împreună în „America Express”

Spre deosebire de sora lui, care a ales o carieră în showbiz, Aris este student în Barcelona și preferă o viață mai puțin publică. Acesta a acceptat însă să participe la sezonul 6 din „America Express”, care se filmează acum în Columbia.

„Am hotărât să plec într-o aventură care să mă pună la încercare din multe puncte de vedere, și America Express sună a «experiență ce trebuie trăită». Sunt curios de ce sunt în stare. Îmi plac provocările și abia aștept să fac echipă cu Alexia, pentru că suntem complet diferiți, dar cu aceeași dorință de a descoperi lumea! S-ar putea să ne iasă bine. În orice caz, o să facem tot ce ne stă în putință!”, a spus Aris Eram.

La rândul ei, Alexia e fericită că are ocazia să petreacă mai mult timp cu fratele ei.  „Suntem siguri, și eu și fratele meu, că poate fi una dintre cele mai interesante experiențe ale vieții. Și dacă nu la 20 de ani, când?! Ne dorim să ne bucurăm de fiecare moment, să-l trăim la maximum, să învațăm cât mai multe, să descoperim locuri, oameni și obiceiuri și să rămânem cu amintiri frumoase. Chiar și faptul că voi fi cu fratele meu, 24 de ore din 24, este ceva nou. Cine petrece non stop atâta timp cu un frate la vârsta asta? Cred că va fi o bază solidă pentru viitorii frați adulți”, a spus și Alexia.

copertaTVmania Andreea Esca 2001Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 10

sursa foto: arhiva TVMania

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton