Homepage  / Vedete româneşti

Surpriză la America Express 2024! Alexia și Aris Eram fac echipă în show-ul de la Antena 1. EXCLUSIV

Surpriză la America Express 2024! Alexia și Aris Eram fac echipă în show-ul de la Antena 1. EXCLUSIV
13

de Redactia Tvmania

Încă puțin și se apropie debutul filmărilor pentru un nou sezon al show-ului de aventură „America Express”, difuzat de Antena 1. După ce producătorii Mona Segall și Robert Lionte au dezvăluit într-un podcast că emisiunea se va desfășura tot în America Latină, iată că apar și primele nume ale vedetelor care vor pleca la sfârșitul acestei luni. Surpriza acestei ediții este echipa formată din Alexia Margot și Aris Melkior Eram.

Deși a apărut prin presa mondenă, cu ceva timp în urmă, informații potrivit cărora Gabriela Cristea și Tavi Clonda vor participa la „America Express”, alături de o altă echipă formată din Roxana Ciuhulescu și soțul său, Silviu Bulugioiu, cei patru nu se regăsesc pe lista vedetelor care vor concura în noul sezon. Conform surselor TVMania, una dintre echipe este formată din copiii Andreei Esca, vedeta-emblemă a postului Pro TV.

Alexia și Aris Eram, concurenți America Express 2024

alexia-si-aris-eram-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 13

Alexia Eram în vârstă de 22 de ani este un influencer de referință, iar Aris Eram (19 ani) este student la Barcelona. Prin urmare, limba spaniolă care se vorbește în toate țările de pe noul traseu de la „America Express” nu ar trebui să fie o problemă.

alexia-eram-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  5 / 13

În plus, Alexia are parte și de alte pont-uri din culisele show-ului, căci iubitul ei, cântărețul Mario Fresh, a concurat la „Asia Express – Drumul comorilor”, sezonul difuzat în 2020, când a făcut echipă cu Alex Velea.

Alexia Eram se bucură de un succes fantastic pe plan profesional. Aceasta este creator de conținut și este urmărită de un număr impresionant de oameni în mediul online. Într-un interviu recent tânăra a recunoscut că succesul ei se datorează și faptului că mama ei este Andreea Esca. „Am ajuns aici probabil mult mai rapid pentru că mama mea este Andreea Esca și mi-a deschis niște uși, așa cum face orice părinte. Apoi, cred că dacă nu eram bună în ceea ce fac nu mai existam. M-am menținut și am muncit și aici sunt”, a spus Alexia, pentru fanatik.

Ce frați celebri au mai concurat la „Asia / America Express”

Relația dintre surori / frați este una dintre tipologiile preferate de realizatorii castingurilor pentru „Asia Express”, respectiv „America Express”. Dacă în primul sezon difuzat în 2018 a lipsit acest gen de pereche – deși Nicoleta și Iuliana Luciu au fost anunțat inițial ca și concurente, ele nu au mai participat, iată că în următoarele a fost nelipsit.

Astfel, în sezonul 2 Bianca Drăgușanu a făcut echipă cu sora ei, Oana. Vedeta urma să încaseze nu mai puțin de 50.000 de euro, dacă ar fi rezistat două săptămâni. Doar că, după șapte zile, ea și-a făcut bagajele și a plecat acasă, împreună cu sora ei.

În sezonul 3, Florin Ristei a intrat în cursă alături de fratele său, Daniel. Extrem de competitivi, cei doi au suferit enorm în momentul în care au fost eliminați chiar înainte de a ajunge în Taiwan, ultima țară de pe traseul de atunci.

Lidia Buble a intrat în competiție în sezonul 4, împreună cu Estera, sora ei. Cele două au ratat participarea în finală, câștigată în cele din urmă de Mihai și Elwira Petre.

În sezonul 5, reintitulat „America Express” și care s-a desfășurat în America Latină, Jean Gavril a făcut echiă cu fratele său, Dinu. Cei doi aavut parte de cele mai multe jocuri de „Ultima șansă”, însă au fost eliminați și ei la un pas de finala câștigată de Cătălin Bordea și Nelu Cortea.

bianca-dragusanu-si-oanaIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  9 / 13

Citește și

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton