Homepage  / Seriale

Alexia şi Dima devin părinţi într-o căsnicie eşuată în telenovela „O nouă viaţă”

Alexia şi Dima devin părinţi într-o căsnicie eşuată în telenovela "O nouă viaţă"

de Redactia Tvmania

Destinul personajelor interpretate de Alexia și Dima evoluează spre "€œO nouă viaţă”, cu tot ceea ce aduce procesul de maturizare. Aceștia devin părinți în prima telenovelă muzicală românească, care va fi difuzată în curând, la Acasă, însă traumele din trecut le afectează povestea de dragoste și implicit căsnicia, care nu are un final tocmai fericit.  

Monica (Alexia) este profund marcată de evenimentele dramatice prin care a trecut. Dă naștere unui copil al cărui tata ar putea fi ori Dima, ori bărbatul care abuzat-o sexual. O mamă singură, aparent puternică, însă măcinată de îndoieli și regrete, Monica nu își găsește drumul în viața personală și nici în cea profesională:

„€œDeoarece atunci când a fost răpită a fost violată, nu este sigură că Dima este tatăl copilului ei. S-a ascuns la Paris că să nu fie nevoită să facă testul de paternitate și să riște să-și piardă copilul. Monica se refugiază în sentimentul de mamă”, spune Alexia.

La prima vedere, Dima pare un tip zăpăcit și superficial, un artist care visează la o carieră muzicală de succes. Se află mereu în căutarea unei noi cuceriri, nu o poate uita pe Monica: „În momentul în care află că este tată, el încearcă să o recucerească pe Monica doar pentru că el crede cu tărie că un copil trebuie să crească alături de ambii părinţi”, spune Dima.

Citeşte şi:

Serialul “Pariu cu viaţa” continuă sub alt nume

Adela Popescu şi Radu Vâlcan, în distribuţia noului serial de la Acasă

Bebe Cotimanis şi Carmen Tănase joacă din nou împreună în “O nouă viaţă”

Alina Chivulescu şi Bogdan Albulescu au primit roluri în “O nouă viaţă”

Sore şi Rapha se alătură distribuţiei din “O nouă viaţă” (Acasă)

Ana Baniciu, Bubu, Levent şi Gabi vor juca în “O nouă viaţă”

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton