Homepage  / Vedete străine

Alfonso Herrera, sfat controversat pentru actorii din noul „Rebelde”, de pe Netflix

Alfonso Herrera, sfat controversat pentru actorii din noul „Rebelde”, de pe Netflix

de Roxana Mirea,

Fanii telenovelei „Rebelde” s-au întors în trecut și au devenit nostalgici, după ce o nouă variantă a serialului copilăriei lor a avut premiera pe Netflix, pe 5 ianuarie 2022. „Rebelde” (2004) i-a adus în atenția publicului pe Anahí (Mía Colucci), Maité Perroni (Lupita), Dulce María (Roberta) , Alfonso Herrera (Miguel), Christopher Uckermann (Diego Bustamante) și Christian Chávez (Giovanni). Alfonso Herrera a reacționat în legătură cu noua versiune „Rebelde”, realizată de Netflix și le-a oferit un sfat tinerilor actori.

Alfonso Herrera, sfat pentru actorii din „Rebelde”, de pe Netflix

Pe 5 ianuarie, mult așteptata continuare a telenovelei de succes „Rebelde” a avut premiera pe Netflix. Fanii telenovelei de la începutul anilor 2000 au avut ocazia să vadă o nouă generație de „rebeli”, formată din Azul Guaita, Sergio Mayer Mori, Andrea Chaparro, Jerónimo Cantillo, Franco Masini, Lizeth Selene, Alejandro Puente și Giovanna Grigio.

Alfonso „Poncho” Herrera, care a dat viață unuia dintre cei 6 protagoniști ai poveștii originale în urmă cu mai bine de 15 ani, nu a întârziat să reacționeze la debutul serialului prin intermediul rețelelor sociale. Pe lângă faptul că le dorește tot succesul din lume tinerilor actori din noul „Rebelde”, el le-a oferit și un sfat important acestora.  

Vă doresc tot succesul din lume! Vă sfătuiesc să vă verificați bine contractele”, a scris actorul Alfonso Herrera pe Twitter.

Dezvăluire făcute de Dulce María

Mesajul lui, așa cum era de așteptat, nu a trecut neobservat, având în vedere dezvăluirile făcute recent de fosta sa colegă din RBD, Dulce María. Actrița a explicat cât de puțini bani câștigau ei de pe urma „Rebelde” din cauza contractelor pe care le-au semnat la început.

Când semnezi, lucru pe care eu îl făcusem deja pentru alte producții cu Televisa, semnezi pentru tot, radio, televiziune, marketing… cu personajul. Prin urmare, toate lucrurile au reprezentat o exploatare a imaginii noastre, dar cu personajul. Nu era Dulce María, era Roberta”, a explicat actrița, spunând că nu au câștigat nimic din vânzarea produselor care aveau legătură cu RBD.

Ea a mai dezvăluit că, deși au făcut aceeași treabă, fiecare membru RBD a primit un salariu diferit, lucru de care nu și-au dat seama decât după mulți ani.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton