Homepage  / Articole

Alicia Keys este însărcinată şi se mărită

Alicia Keys este însărcinată şi se mărită

de Redactia Tvmania

[caption id="attachment_17033" align="alignleft" width="300" caption="Alicia Keys a concertat pe 10 iunie în deschiderea Campionatului Mondial de Fotbal din Africa de Sud"][/caption]

Nu trebuie să fii fan al filmului „Sex And The City” să-ţi placă melodia „Empire State of Mind” a Aliciei Keys. Artista are o voce impecabilă şi interpretează excepţional piesele la pian. Pe 10 iunie, ea a demonstrat încă o dată acest lucru fanilor din întreaga lume pe scena de pe Orlando Stadium, din Johannesburg, Africa de Sud, în cadrul concertului care a deschis Cupa Mondială de fotbal. În afară de Alicia, de-a lungul serii, au mai cântat John Legend, Juanes şi Shakira, cea care a interpretat „Waka Waka (This time for Africa), imnul Campionatului Mondial de fotbal.

.Alicia şi-a găsit perechea

La 29 de ani, Alicia Keys se poate considera o femeie împlinită. Pe lângă faptul că este o artistă consacrată, ei îi merge bine şi pe plan personal.

Ea s-a logodit cu iubitul ei, rapper-ul şi producătorul Swizz Beatz (31 de ani) şi a anunţat de curând că este însărcinată.

Swizz Beatz (pe numele său adevărat Kasseem Dean) este şi el un nume în industria muzicală americană. A compus piese atât pentru iubita lui cât şi pentru Jay-Z, Beyoncé, Jennifer Lopez şi Gwen Stefani.

Cântăreaţa este fericită alături de logodnicul său Swizz cu care va avea un copil.

Cât priveşte starea lui civilă, Swizz  a încheiat luna trecută divorţul cu fosta sa soţie, cântăreaţa Mashonda Tifrere.

Cei doi au fost împreună patru ani şi au un băieţel pe nume Kasseem Jr. (3 ani). Swizz mai are un copil dintr-o relaţie anterioară, Prince Nasir, în vârstă de nouă ani.

Alicia şi Swizz sunt împreună din toamna lui 2008, iar anunţul că vor deveni soţ şi soţie, dar şi părinţi, a fost făcut de curând la un bal de caritate din Londra.

„Ei aşteaptă un copil. Nunta lor va avea loc spre sfârşitul acestui an într-un cadru foarte intim”, au declarat reprezentanţii lor pentru People. Iar apropiaţii celor doi confirmă faptul că cei doi sunt „foarte fericiţi împreună”.

.O carieră de succes

Nu demult, Alicia spunea într-un interviu că de-abia aşteaptă să-şi întemeieze o familie şi să devină mamă: „Este una dintre cele mai frumoase experienţe ale acestei vieţi şi vreau să trec prin ea atunci când va fi timpul”, a spus ea. Iată că dorinţa i s-a îndeplinit foarte repede.

Cât despre cariera ei, artista nici nu se gândeşte să se retragă: „Mai am atâtea lucruri de făcut, simt că de-abia am început”, a zis ea.

Alicia este o învingătoare cu un portofoliu impresionant de premii.

Cu siguranţă Alicia ar trebui să nu se gândească nici măcar un minut la acest lucru.

Ar fi păcat ca la cele 30 de milioane de albume vândute în întreaga lume, la cele 13 premii Grammy, zece Billboard şi cinci American Music să nu mai adauge şi alte reuşite.

Pe 3 iulie, în Louisiana, Alicia are ultimul concert din turneul de anul acesta „The Freedom Tour”.

Cel de-al patrulea album al ei, „The Element of Freedom”, a apărut anul trecut şi conţine piese în acelaşi stil R&B şi soul care a consacrat-o. „Try Sleeping with a Broken Heart”, „Put It in a Love Song” (feat. Beyoncé) şi „Un-Thinkable (I’m Ready)” sunt doar trei single-uri pe care ar trebui să le ascultaţi ca să înţelegeţi de ce albumul a fost bine primit de critici.

.Urmăriţi aici prestaţia Aliciei Keys din cadrul concertului care a deschis Cupa Mondială de fotbal din Africa de Sud:

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=9TPbFiVwiWo[/youtube]

.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton