Homepage  / Vedete / Vedete străine

Alicia Vikander va juca într-un remake al filmului „Cu C de la crimă”

Alicia Vikander va juca într-un remake al filmului „Cu C de la crimă”

de Redactia Tvmania

Alicia Vikander (32 de ani) va juca într-un remake al filmului „Cu C de la crimă”, regizat de Alfred Hitckcock, și a terminat deja filmările la un thriller pe care îl vom vedea pe Netflix, informează dailymail.co.uk. 

 

Actrița suedeză va fi nu doar protagonistă, ci și producător executiv al adaptării pentru televiziune a celebrului film al lui Hitckcock „Cu C de la crimă” (1954), care îi avea în rolurile principale pe Grace Kelly, Ray Milland și Robert Cummings. Producția va face parte dintr-o antologie care va cuprinde o poveste nouă în fiecare sezon. 

 

Noua versiune a clasicului film hitchcockian despre un jucător de tenis profesionist care pune la cale uciderea soției sale bogate, pentru a-i rămâne lui întreaga avere, va fi realizată de scenaristul și dramaturgul Michael Mitnick și regizată de Terence Winter (ambii colaborând anterior la scenariul serialului HBO „Vinil”). 

 

Povestea tinerei femei din înalta societate pe care soțul ei plănuiește să o omoare va fi narată, de data aceasta, din perspectiva eroinei, iar Alicia Vikander își dorește foarte mult ca noua variantă să intre în grațiile publicului. Deocamdată se știe că producția va fi realizată de studiourile MGM în colaborare cu UA Television, dar nu se precizează cine o va difuza. 

 

Alicia Vikander a terminat recent filmările la producția Netflix „Born To Be Murdered”, un thriller filmat anul trecut în Grecia, care se va vedea în 2021. Actrița l-a avut ca partener pe John David Washington (protagonistul din „Tenet”) în această poveste despre un cuplu aflat în vacanță care se trezește implicat într-o conspirație violentă, cu consecințe tragice. Filmul va fi produs de Luca Guadagnino și va marca debutul într-un film în limba engleză al regizorului și scenaristului italin Ferdinando Cito Filomarino. 

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton