Homepage  / Vedete româneşti

Alina Ceușan, motivul pentru care se mută în Tenerife. Ce se întâmplă cu fiul ei

Alina Ceușan, motivul pentru care se mută în Tenerife. Ce se întâmplă cu fiul ei
9

de Roxana Mirea,

Alina Ceușan, care este prezentatoarea noului show de dating de la PRO TV, „Love Island”, se mută în Tenerife. Într-un interviu recent, creatoarea de conținut a spus ce se întâmplă cu fiul ei, pe perioada în care ea va locui în Tenerife.  

Alina Ceușan se mută în Tenerife 

La evenimentul organizat pentru a lansa grila de toamnă, Pro TV a anunțat că cea care va prezenta show-ul „Love Island România” este Alina Ceuşan. În septembrie, Alina Ceușan se va muta din România în Tenerife pentru două luni, atât vor dura filmările. 

„Urmează să plecăm la finalul lunii septembrie. Avem 10 concurenți, cinci cupluri posibile pentru fiecare, toți concurenții sunt „single, ready to mingle”. Nu i-am cunoscut, îi vom cunoaște odată cu publicul”, a spus ea, într-un interviu pentru Cancan

E un proiect nou, e primul sezon, încercăm să vedem cum facem lucrurile să funcționeze foarte bine, mai ales pentru publicul din România. Deja e un show care a făcut senzație în foarte multe țări. Cred că o să aibă succes și la publicul din România și cred că am fost o alegere bună pentru acest rol. Am și anii de online în spate, care se leagă foarte bine. Și de fapt vom avea o aplicație, în care publicul nu e doar spectator, e acolo cu noi și poate interveni în ceea ce se întâmplă în casă. Iar eu îmi știu foarte bine lucrurile de făcut în online!” a mai spus Alina, care a participat în trecut la emisiunea „Asia Express”.  

alina-ceusan-motivul-pentru-care-se-muta-in-tenerife.-ce-se-intampla-cu-fiul-ei-2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 9

Cu cine se mută Alina Ceușan în Tenerife 

Alina Ceușan nu va pleca singură în Tenerife. Raul, soțul ei, o să fie o perioadă alături de ea. În plus, Alina Ceușan a declarat că fiul lor, Rock, îi va însoți în Tenerife. Vedeta se gândește serios să îl dea la o grădiniță acolo.  

„Plecăm împreună în Tenerife, împreună cu Rock. Raul o să mai vină și el. Plec împreună cu asistenta mea, cu make-up și păr, că dacă s-a zis că sunt divă, măcar să fiu divă. Ceușan e figurantă, măcar să fie până la capăt. 

Dar merg împreună cu Rock acolo, îi caut și grădiniță, el știe deja engleză, poate învață și spaniolă. Stăm acolo împreună, în toată perioada asta, n-avem cum să ne despărțim, că tot timpul am mers cu el peste tot”, a mai zis ea pentru Cancan. 

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton