Homepage  / Articole

Alina Chivulescu, nevastă de primar în “Las Fierbinți”

Alina Chivulescu, nevastă de primar în “Las Fierbinți”

de Redactia Tvmania

Toamna asta, ce se întâmplă în “Las Fierbinți”, află toată țara! Cel de-al doilea sezon al serialului începe pe 27 septembrie, de la ora 20.30. Printre noutățile noului sezon se numără și Alina Chivulescu, actriță care se alătură echipei cu un rol colorat și plin de umor.

“Las Fierbinti este un serial foarte bine făcut, iar eu am urmărit cu foarte mare drag primul sezon. Astfel că am acceptat bucuroasă propunerea de a avea un rol în această producție”, mărturisește Alina.

Personajul său, Manuela, este cea care îi va cuceri inima primarului Vasile (Gigi Ifrim). “Manuela vine de la Slobozia și se mărită cu primarul. E colorată și la propriu și la figurat”, spune Alina despre personajul său.

”E exemplul clar de ”așa nu”: răutăciosă, egoistă, manipulatoare și cu gura mare. Are, în schimb, un soț minunat, jucat de Gigi Ifrim”, continua actrita.

Despre filmările în Fierbinți Târg, localitatea reală care găzduiește și cel de-al doilea sezon al serialului, Alina are numai cuvinte de laudă: ”Când am ajuns prima oară în Fierbinți și am simțit mirosul, jur că m-am simțit fericită. Mirosea a iarbă, a curat. La 6 seara am văzut cum se întorceau vacile de la păscut. E foarte frumos să filmezi în locație reală. Filmăm în casele oamenilor, în curțile lor, unii chiar joacă în serial. Atunci îți dai seama ce greu e să fii autentic”, mai povestește Alina.

[imagebrowser id=903]

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton