Homepage  / Muzică

Alina Eremia a lansat un nou videoclip, “Played you”

Alina Eremia a lansat un nou videoclip, “Played you”

de Redactia Tvmania

Alina Eremia, pe care o puteţi vedea sâmbăta în cadrul show-ului „Te cunosc de undeva!” de la Antena 1, a lansat videoclipul piesei “Played you”.

“Odată cu noul meu single, schimb puţin stilul muzical cu care v-am obişnuit. „Played you” este o melodie cu un sound fresh, care te ridică la dans. În plus, are un mesaj în care se poate regăsi orice cuplu”, a explicat fosta membră a trupei LaLa Band.

alina-eremia-played-You-Artwork web

Filmările clipului, în regia lui Khaled, au durat peste 18 ore.

“Deşi temperaturile nu au fost unele tocmai favorabile, vibe-ul pozitiv de pe platoul de filmare ne-a ajutat să nu resimţim frigul. Am avut alături de mine echipele MediaPro Music, casa mea de discuri, şi Global Records, alături de care am făcut această producţie, care s-au asigurat ca totul să decurgă conform planului”, a povestit Alina.

“Mi-am dorit să punem accent pe coregrafie, dansul fiind o pasiune de-a mea, aşa că am apelat la Cristian Miron, care a conceput partea coregrafică, foarte solicitantă de altfel, şi la o parte dintre membrii Anturaj, o gaşcă de dansatori foarte talentaţi care au pus în evidenţă mişcările de dans”, a mai spus artista.

Puteți urmări aici videoclipul “Played you”:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton