Homepage  / Știri

FOTO: Cine sunt cei patru finaliști de la „Te cunosc de undeva!”

FOTO: Cine sunt cei patru finaliști de la "Te cunosc de undeva!"

de Redactia Tvmania

Emisiunea "Te cunosc de undeva!" i-a desemnat pe Alina Eremia, Cezar Ouatu, Daniel Iordăchioae și Alb Negru drept finaliștii celui de-al șaptelea sezon.

În ultima seară a transformărilor dinaintea marii finale, Alina Eremia a imitat-o pe Miley Cyrus, iar Liviu Vârciu a fost coloratul și expansivul King Africa.

finalisti te cunosc de undeva 2015

Oana Sîrbu s-a transformat în Julie Andrews și a jucat un moment de musical din “Victor, Victoria”, un film din anul 1982, Andrei și Kamara de la Alb Negru i-au imitat pe Lady Gaga și Elton John, iar Cezar Ouatu a fost Levi Stubbs, solistul grupului Four Tops.

Daniel Iordăchioae l-a întruchipat pe Liviu Vasilică și a purtat costumul popular al regretatului interpret din zona Teleormanului, iar Lidia Buble a fost… Michel Buble.

Câștigătoarele ediției au fost Denisa și Raluca Tănase de la Bambi. Ele au devenit, pentru o seară, rusoaicele de la t.A.T.u.

te cunosc de undeva - tatu - bambi

Show-ul a avut și două momente speciale. Juratul Andrei Aradits s-a transformat în Stela Popescu și a susținut un moment artistic alături de marea doamnă a teatrului românesc de revistă.

Jurata Ozana Barabancea a cântat, pentru prima oară într-o emisiune de televiziune alături de fiica ei, Gloria, în vârstă de 10 ani.

Pe 16 mai, la Antena 1, în seara marii finale, câștigătorul celui de-al șaptelea sezon al transforming-show-ului „Te cunosc de undeva!” se va alege dintre Alina Eremia, Cezar Ouatu, Daniel Iordăchioae și Alb Negru.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton