Homepage  / Vedete româneşti

Alina Eremia, dezvăluiri neașteptate. „A fost o dependență care m-a măcinat mult timp”

Alina Eremia, dezvăluiri neașteptate. „A fost o dependență care m-a măcinat mult timp”
9

de Roxana Mirea,

Alina Eremia a fost invitată în podcastul lui Damian Drăghici, unde a vorbit și despre cum reușește să își păstreze o siluetă de invidiat. În plus, artista a dezvăluit că s-a luptat cu dependența de zahăr, lucru care a măcinat-o mult timp. Pe de altă parte, Alina Eremia a vorbit și cum a scăpat de un număr impresionant de kilograme.

Alina Eremia s-a luptat cu dependența de zahăr

Alina Eremia a fost prezentă în podcastul lui Damian Drăghici, care a întrebat-o dacă a suferit de vreo dependență. Artista a spus că s-a luptat cu dependența de zahăr. Acum, Alina are foarte mare grijă la alimentație și spune că nu contează cum arăți atât timp cât ești sănătos.

De zahăr și a fost o dependență care m-a măcinat mult timp și nu te gândi că acum pot să evit de tot zahărul. Încerc să am grijă. De exemplu, eu îmi calculez caloriile. Am o aplicație unde îmi trec tot ce mănânc în ziua respectivă și cumva îți face și schematic câtă grăsime ai consumat, câtă proteină etc. și încerc să fiu acolo în parametri normali. Am foarte mare grijă ce mănânc. Nu țin vreo dietă, nu țin vreun regim, nu încurajezi chestia asta. Au mai fost discuții pe tema asta.

Am postat eu la un moment dat o chestie legată de obezitate și că nu e vorba despre aspectul fizic și despre sănătate, despre grăsimea de pe organe și au fost multe guri care au sărit în sus și au zis că discrimineze. Nu discriminez pe nimeni. Este vorba despre sănătatea fiecăruia. Poți să arăți cum vrei tu atât timp cât ești sănătos”, a spus Alina Eremia în podcastul lui Damian Drăghici.

Cu-ce-afectiune-medicala-s-a-confruntat-Alina-Eremia.-3-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 9

Alina Eremia: „Am avut multe kilograme în plus”

Alina Eremia a continuat prin a spune că a avut 12 kilograme în plus și că le purta cu mândrie. Ajunsese într-un punct în care își dorea să arate altfel, așa că a început să facă schimbări. Totuși, nu a fost ușor, iar din cauza dietelor a făcut gastrită.

„Am avut 12 kg în plus. Da, am avut multe kilograme în plus și nu e ca și cum nu le purtam cu mândrie. Nu aveam o problemă. Am ajuns întru-un punct în care am zis că vreau să arăt altfel, că vreau să fiu mai sănătoasă, că vreau să am grijă ce mănânc pentru că, cumva, chestia asta o să se reflecte în timp și asta e. Și sportul a devenit, apropo de dependență, a devenit o dependență. A durat mult. Să slăbești e simplu în primă fază pentru că am încercat și eu la rândul meu tot felul de diete.

Am avut și o gastrită de toată frumusețea. A fost și pe fond de stres. Era o combinație acolo.  Eram genul ăla de persoană care trăia cu intensitate totul până ce mă durea stomacul. Puneam foarte multă presiune pe mine și în combinație cu faptul că îmi privam organismul de foarte multe chestii am făcut gastrită și am tratat-o, dar nu medicamentos, ci mental.  În momentul în care am început să am un fel de igienă atât mentală, cât și a somnului, având grijă și la ceea ce mănânc, am găsit un echilibru”, a mai spus Alina Eremia.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton