Homepage  / Seriale

Alina Eremia, Dorian Popa şi Bogdan Albulescu, trio amoros în “O nouă viaţă”

Alina Eremia, Dorian Popa şi Bogdan Albulescu, trio amoros în “O nouă viaţă”

de Redactia Tvmania

Începând din 2 februarie, când are loc premiera telenovelei "O nouă viaţă" (Acasă, de luni până joi, de la ora 20.30), personajele jucat de Alina Eremia şi Dorian Popa vor avea o relaţie tensionată, datorată apariţiei lui Bogdan Albulescu.

Relaţia dintre Ioana (Alina Eremia) şi Andrei (Dorian Popa) începe să scârţâie, cei doi fac greşeli ireparabile, dar fiecare continuă să îl iubească pe celălalt, chiar dacă pare că nu se vor ierta niciodată.

Apariţia lui Filip (Bogdan Albulescu), un personaj misterios şi periculos, riscă să spulbere povestea lor de iubire, dar le ameninţă şi vieţile.

“Relaţia Ioana-Andrei, pe cât de solidă este, va întâmpina dificultăţi, sau mai bine spus, persoane care vor încerca să le strice fericirea. Apare Filip, care încearcă să o cucerească pe Ioana, fiind mai tot timpul prezent în viaţa ei. Aparent totul este în regulă cu Filip, dar deşi în faţa tuturor el joacă rolul de băiat bun, are motive ascunse”, dezvăluie Alina Eremia.

Andrei o iubeşte pe Ioana însă, ca în viaţă, apar tot felul de piedici în calea relaţiei lor. Apare şi un nou personaj, Filip, care creează toate condiţiile ca între Ioana şi Andrei să se nască tot felul de certuri, ca el să poată câştiga teren în relaţia cu ea”, spune Dorian Popa.

Filip vrea să îşi răzbune familia printr-o strategie împotriva familiei Anghel. Dar în planulsău, Filip nu ia în calcul faptul că uneori poţi ajunge să iubeşti pe cineva pe care-l urăşti, în cazul lui, pe Ioana.

“Dorinta lui de răzbunare îl apropie de Ioana şi atunci Ioana devine o obsesie. La început vrea să îi facă rău, după care uşor uşor i se strecoară în suflet şi ajunge ca nici el să nu mai înţeleagă ce simte pentru Ioana. Aici povestea devine şi mai interesantă”, spune Bogdan Albulescu despre personajul său.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton