Homepage  / Știri

Alina Eremia şi-a decorat casa în stil franţuzesc

Alina Eremia şi-a decorat casa în stil franţuzesc

de Redactia Tvmania

Primăvara a început cu schimbări pozitive în viaţa Alinei din LaLa Band şi actriţă în "Pariu cu viaţa". Alina s-a mutat în noua ei locuinţă, pe care a decorat-o exact aşa cum şi-a dorit, în stil franţuzesc şi cu aer vintage.

Din prima clipă cand a văzut apartamentul, Alina şi-a dat seama că este ceea ce căuta: “M-am mutat în casa nouă şi sunt foarte happy. M-am simţit „ca acasă” din momentul în care am văzut-o şi am făcut primul pas înăuntru. Este exact cum am vizualizat-o. Eu m-am ocupat de design, am ales tot, de la culori până la mobilier”, spune Alina.

Având în vedere că majoritatea timpului a fost plecată prin ţară cu concertele LaLa Band sau s-a aflat pe platourile de filmare de la “Pariu cu viaţa”, ajutorul părinţilor la renovarea locuinţei a fost foarte important:

“Am făcut cumpărăturile de la distanţă, pentru că decorarea s-a întâmplat cât timp eu eram plecată în turneu, dar am avut ajutor din partea părinţilor. Are un aer vintage, care aduce foarte mult cu moda franţuzească din secolul XIX. Deci, anul 2013 înseamnă şi o schimbare de domiciliu pentru mine”, povesteşte Alina.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton