Homepage  / Știri

Alina Eremia suferă de COVID-19: „Am fost predispusă să iau virusul”

Alina Eremia suferă de COVID-19: „Am fost predispusă să iau virusul”
7

de Roxana Mirea,

Alina Eremia suferă de COVID-19. Anunțul a fost făcut chiar de către artistă, care a vrut să le ofere informații fanilor săi despre starea ei de sănătate. Acum, aceasta se află în izolare la domiciliu. Alina Eremia a povestit pe Instagram cum se simte și a mărturisit că se confrunta deja cu o problemă de sănătate, având o bronșită care îi dădea bătăi de cap.

Alina Eremia suferă de COVID-19

Alina Eremia a dezvăluit că suferă de COVID-19. Artista a fost cea care le-a dat vestea fanilor ei, pe Instagram, luni, 27 septembrie. În urmă cu câteva zile, ea le spusese urmăritorilor ei de pe rețelele sociale că se confrunta cu o bronșită care îi dădea mari bătăi de cap. Având în vedere această situație, Alina Eremia spune că era predispusă să se infecteze cu coronavirus, dat fiind sistemul imunitar slăbit.

De asemenea, Alina Eremia își făcea un test COVID-19 pe fiecare săptămână. Din nefericire, rezultatul ultimului test pe care vedeta l-a făcut a fost pozitiv. În momentul de față, artista se află în izolare la domiciliu.

Alina-Eremia-2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

Cum se simte Alina Eremia

Din fericire, Alina Eremia a făcut o formă ușoară de COVID-19 și nu se confruntă cu simptome grave. Artista a declarat că din cauza oboselii și a sistemului imunitar slăbit, era predispusă să se infecteze cu coronavirus.

„Nu am vrut să fac o știre din asta, dar mai bine aflați de la mine cum mă simt. Da, am fost confirmată pozitiv, în urma unui test de rutină pe care îl fac săptămânal.

Aveam o bronșită care îmi dădea bătăi de cap de 2 săptămâni, așa că, pe fond de oboseală acumulată în ultima perioadă și având sistemul imunitar slăbit, am fost predispusă să iau virusul. Sunt deja în autoizolare de câteva zile. Starea mea de sănătate e bună. Din fericire, am o formă ușoară. Aveți grijă de voi și de sănătatea noastră”, a scris Alina Eremia pe rețelele sociale.

În ultima perioadă, mai multe vedete au suferit de COVID-19. Printre acestea se numără Florin Ristei, Andreea Marin, Adela Popescu, Monica Anghel, Cucu de la Noaptea Târziu și Liliana Mocanu.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton