Homepage  / Articole

Ea este protagonista din „Pariu cu viața”

Ea este protagonista din „Pariu cu viața”

de Redactia Tvmania

Alina Eremia a fost aleasă de PRO TV pentru a interpreta rolul principal din serialul „Pariu cu viața”, care va avea premiera în această toamnă. Telespectatorii, spun reprezentanții postului tv, se vor îndrăgosti la prima vedere de protagonista noului serial.

După mai multe probe, printre care cele de voce, coregrafie, actorie, Alina Eremia a reușit să le surclaseze pe miile de candidate prezente la casting. Ea a primit astfel rolul Ioanei Popa, o tânără care provine dintr-o familei săracă, al cărei vis este să ajungă o cântăreață celebră.

“Ioana, personajul pe care îl interpretez, este elevă în clasa a XII-a la Colegiul de Arte. Copilăria sa nu a fost una tocmai ușoară, având o condiție materială modestă. Muzica este “medicamentul” ei. Este îndragostită de Andrei, dar nu are nici cea mai mica idee de marea surpriză care o așteaptă”, povestește Alina.

Repetiții, o cură de slăbire și multă muzică

Primele sacrificii pentru creionarea personajului nu s-au lăsat așteptate. Alina a urmat o dietă strictă și un program intensiv la sala de fitness. Dar a reușit: a slăbit 6 kg într-o lună.

Cele 12 ore petrecute zilnic la Studiorile MediaPro din Buftea, repetițiile asidue de dans și actorie, nimic nu a obosit-o pe Alina: “Încerc să mă apropii cât mai mult de personaj, punând în balanță ce aș face eu în viața de zi cu zi, și ce ar face Ioana în diferite situații”.

Debut în actorie, dar nu și în ceea ce privește muzica

Dacă acum își face debutul în actorie cu rolul din “Pariu cu viața”, Alina poate să spună cu mâna pe inimă că muzica este viața ei. A început să cânte la 4 ani, a fost remarcată de Marius Țeicu, dar și de regretatul Cornel Fugaru pentru timbrul său vocal deosebit, iar în 2005 a reprezentat România, în Belgia, la Eurovisionul copiilor.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton