Homepage  / Articole

Alina Puşcaş: „Narcisa sălbatică” full-time

Alina Puşcaş: „Narcisa sălbatică” full-time

de Redactia Tvmania

Alina Puşcaş este confundată adesea cu Alina Puşcău din cauza asemănării de nume (Foto: Antena 1).

Alina Puşcaş, interpreta personajului principal din telenovela „Narcisa sălbatică” (difuzată de Antena 1 de marţi până joi, de la ora 22.00), lucrează de dimineaţa şi până seara de când a început filmările şi recunoaşte că nu se aştepta la un asemenea program, însă satisfacţiile sunt pe măsură.

Ea îşi aminteşte cu plăcere de lecţiile de actorie cu Magda Catone şi de momentul în care s-a remarcat la Tip Top Minitop.

Interpreta „Narcisei sălbatice” se trezeşte în fiecare dimineaţă la ora şase. „Ajung în 30 de minute pe platou, iar după alte 30 de minute ne apucăm de filmările în sine. În jurul orei 13 avem o pauză de masă, după care continuăm în acelaşi ritm alert filmările până în jur de 19/20.

În prima lună, ni s-a întâmplat să filmăm şi 14 până la 16 ore pe zi. Este foarte, foarte greu şi recunosc că nu mi-am închipuit că totul va decurge în felul ăsta. Nu vreau să mă plâng, pentru că până la urmă, cu toată oboseala, cu tot ritmul impus, îmi place foarte mult ceea ce fac”, spune Alina Puşcaş.

Cea mai nouă vedetă de la Antena 1 îşi aminteşte că, la fel ca personajul ei, a venit în Bucureşti pentru a-şi face un rost, motiv pentru care se regăseşte în multe dintre aspectele Narcisei.

„Din momentul în care m-am mutat în Bucuresti am studiat, am lucrat în mai multe locuri şi domenii, m-am ocupat şi de partea cu modelingul şi am mai şi stat degeaba”.

Tânăra de 26 de ani (împlineşte 27 pe 2 noiembrie), care a câştigat rolul în telenovelă după un casting şi „patru săptămâni de <>, decizii ale regizorilor, interviu cu producătorii şi probe cu alţi actori deja aleşi”, îşi aminteşte că cele mai haioase momente ale pregătirilor oficiale pentru serial au fost lecţiile de actorie cu Magda Catone.

„Au durat cam două săptămâni şi au constat în studierea personajului Narcisa Sălbatică, plus interpretarea concretă a unor secvenţe din serial. Am citit primele cinci episoade şi am lucrat direct pe ele încercând să descoperim împreună personajul”.

Pe podiumul Tip Top Minitop

Alina Puşcaş a debutat şi în muzică odată cu înregistrarea, alături de Grasul XXL, a melodiei de pe coloana sonoră a „Narcisei sălbatice” şi spune că experienţa ei muzicală se reducea la o singură întâmplare din copilărie: „Prima oara când am cântat a fost acum mulţi ani.

Cred că aveam vreo 12 anişori şi am participat la un concurs foarte cunoscut la acea vreme, Tip Top Minitop, unde luasem locul 3. În rest, am cântat în duş şi în maşină… şi cam atât”.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton