Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

Alina Puşcaş a fost în vacanţă în Santorini

Alina Puşcaş a fost în vacanţă în Santorini

de Redactia Tvmania

Prezentatoarea emisiunii „Te cunosc de undeva” de la Antena 1 a fost în vacanţă în Grecia şi mai că nu-i venea să se mai întoarcă. Mai multe poze şi poveşti ale Alinei despre vacanţa sa de vis găsiţi în revista „TV Satelit” ce apare pe piaţă sâmbătă, 18 august.

Alina Puşcaş (28 de ani) a revenit cu forţe noi la filmările pentru sezonul doi al show-ului „Te cunosc de undeva” (emisiunea debutează în septembrie la Antena 1): s-a relaxat total în vacanţa de 15 zile din Santorini, alături de iubitul ei, Viktor, şi de prietenii lor, familia Aradits.

Au închiriat o vilă frumoasă pe coasta Oia, de unde au avut o privelişte absolut „magnifică” asupra întregii insule, ne-a povestit Alina:

„A fost o vacanţă de 15 zile foarte relaxantă, cu mult soare, apă foarte sărată, piscină, plimbări zilnice pe jos, descoperiri de plaje, unele mai turistice, altele mai sălbatice, multă mâncare sănătoasă pe bază de peşte şi fructe de mare, seri încheiate cu câte un pahar de vin alb santorinian, sesiuni de privit stelele şi „savurat” briza mării”.

Sportivă din fire, Alina a avut parte şi de un pic de adrenalină:

„Cred că cel mai aventuros şi, în acelaşi timp, amuzant moment s-a întâmplat în prima zi. Căutam o anumită plajă (care nu se putea numi chiar plajă, pentru că turiştii făceau plajă, de fapt, pe nişte stânci imense) şi, odată ajunsă acolo, apa m-a îmbiat la „o porţie” de înot. A fost pentru prima oară când am sărit în apă de la o distanţă mai mare de o jumătate de metru şi sunt mândră de asta, mai ales că am făcut-o de două ori în interval de cinci minute”, ni s-a lăudat fosta „Narcisă sălbatică”.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton