Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

Alina Pușcaș, anunț la doi ani de la căsătoria cu Mihai Stoenescu: „Am fost ocupați să facem 3 copii”

Alina Pușcaș, anunț la doi ani de la căsătoria cu Mihai Stoenescu: „Am fost ocupați să facem 3 copii”
9

de Andra Stana,

Alina Pușcaș, prezentatoarea show-ului „Te cunosc de undeva?”, este, pe lângă una dintre vedetele de top ale Antenei 1, și soție și mamă a trei copii. În urmă cu doi ani, ea s-a căsătorit cu Mihai Stoenescu, iar cei doi au împreună trei copii. Despre căsnicia ei a făcut dezvăluiri acum, într-o postare pe contul personal de Instagram.

Alina Pușcaș, despre mariajul cu Mihai Stoenescu

În octombrie 2019, Alina Pușcaș s-a căsătorit cu medicul stomatolog Mihai Stoenescu. Cei doi trăiau deja o poveste de dragoste de cinci ani de zile, la căsătoria lor au participat chiar și cei trei copii ai lor, două fetițe și un băiat.

Astăzi, în ziua când au aniversat doi ani de căsătorie, Alina Pușcaș a postat online mai multe imagini din ziua cununiei. De asemenea, vedeta a scris și un mesaj dedicat soțului, scrie libertatea.ro.

Alina Pușcaș, anunț la doi ani de la căsătoria cu Mihai Stoenescu (1)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 9

„12.10.2019, după aproape 5 ani de relație, ne căsătoream (cu puțin timp înainte de pandemie). Noi am abordat varianta inversă tradiției…

Primii 5 ani am fost ocupați să facem cei 3 copii și după aceea ne-am hotărât să facem și pasul. Doamne ajută să ne țină tot așa. Dragostea – Nebuni, Pasionali, Răi, Buni, Supărați, Fericiți, Geloși, Rockeri, Părinți Nonconformiști și Iubitori…cu tot ceea ce ar trebui să simțim într-o relație completă!”, a scris pe Facebook vedeta.

Cum păstrează pasiunea în cuplu după 7 ani de relație

După șapte ani petrecuți împreună, pasiunea este la fel de intensă ca la începutul relației pentru Alina Pușcaș și soțul ei. Între ei nu a apărut rutina, pentru că cei doi și-au făcut un obicei din a petrece, din când în când, câte o noapte la hotel. Prezentatorea TV și soțul ei fac deseori schimbări de program pentru a fugi într-o vacanță romantică.

„Facem destul de des astfel de escapade. De câteva ori pe an ne luăm o cameră la hotel, în timpul săptămânii, nu neapărat în weekend, și dispărem pur și simplu. Bine, anunțăm bona și o bunică și vin să stea cu copiii, ca să ne permitem această evadare”, a povestit Alina Pușcaș.

„O astfel de evadare e bine-venită, credeți-mă, le recomand metoda chiar și cuplurilor cu un copil. Nu trebuie să aibă neapărat trei sau doi copii”, a mai declarat, pentru sursa citată, Alina Pușcaș.

Alina Pușcaș, anunț la doi ani de la căsătoria cu Mihai Stoenescu (6)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  4 / 9

Sursa foto: Instagram

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton