Homepage  / Articole

Alina Puşcaş, aşa cum nu ai mai văzut-o niciodată!

Alina Puşcaş, aşa cum nu ai mai văzut-o niciodată!

de Redactia Tvmania

În momentul în care a fost aleasă să prezinte Top Chef, Alina Puşcaş a crezut că va trebui să se teamă doar de tentaţii culinare, însă se pare că nu a fost aşa.

Cea de-a şasea ediţie Top Chef revine cu o tematică asiatică, astfel că Alina i-a întâmpinat pe concurenţi costumatã în gheişă. Ba mai mult, pentru una dintre probe, s-a ajutat şi de un şarpe pentru a le înmâna concurenţilor descrierea probei respective, fapt ce a nu fost tocmai pe placul tuturor.

„Top Chef”  îşi arată din nou „colţii”

Diseară,cde la sculptatul în pepeni şi până la reinterpretarea unor preparate tradiţionale, concurenţii au de înfruntat tot felul de obstacole.

De departe cel mai dificil moment al ediţiei s-a dovedit a fi proba cu răvaşe, alături de care se afla şi un…şarpe. Cerasela Lungu s-a speriat îngrozitor şi a tremurat minute în şir. Cum a  reacţionat ea, dar şi ceilalţi concurenţi în faţa probelor, veți vedea diseară, de la 20:30.

„Îmi este îngrozitor de frică de şerpi, iar când l-am văzut acolo, am fost la un pas să cad din picioare! Tremuram toată, am fost sigură că nu voi trece această probă, nici nu mai ştiu cum am terminat proba!”, a spus concurenta „Top Chef”.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton