Homepage  / Televiziune

Alina Pușcaș, despre noul sezon „Te cunosc de undeva”. Când va începe emisiunea

Alina Pușcaș, despre noul sezon „Te cunosc de undeva”. Când va începe emisiunea

de Roxana Mirea,

„Te cunosc de undeva” este una dintre cele mai longevive emisiuni de divertisment, difuzate de Antena 1. Fanii așteaptă cu nerăbdare sezonul cu numărul 17, care se pregătește să înceapă. Ce a declarat Alina Pușcaș, prezentatorea emisiunii, despre filmările pentru „Te cunosc de undeva”.

Alina Pușcaș, despre noul sezon „Te cunosc de undeva”

„Te cunosc de undeva” este show-ul transformărilor de la Antena 1. În cadrul emisiunii, concurenții intră în pielea personajelor celebre și trebuie să aibă, pe lângă talent muzical, și abilități actoricești pentru o transformare cât mai veridică.

De la debutul emisiunii „Te cunosc de unde”, o mulțime de vedete au trecut pragul show-ului și au urcat pe scena transformărilor. Ei bine, aflați că sezonul cu numărul 17 al emisiunii „Te cunosc de undeva” se pregătește să înceapă.

Alina Pușcaș, prezentatoarea show-ului transformărilor, a mărturisit pe InstaStory că filmările pentru noul sezon vor începe în luna ianuarie. Vedeta este foarte nerăbdătoare să înceapă filmările, dar fanii emisiunii vor mai avea de așteptat până la lansarea noului sezon. Abia în primăvara anului viitor sezonul 17 va începe la Antena 1, potrivit spynews.ro.

Abia aștept. Mi-a fost așa dor”, a spus Alina Pușcaș despre începerea filmărilor de la Te cunosc de undeva.

Cine sunt jurații „Te cunosc de undeva”

Cei patru jurați ai show-ului transformărilor vor fi Andreea Bălan, Ozana Barabancea, Aurel Temișan și Cristi Iacob. Aceștia vor evalua prestațiile concurenților în funcție de mai multe criterii. Andreea Bălan va fi atentă la coregrafia vedetelor. Pe de altă parte, Cristi Iacob îi va învăța pe concurenți cum să intre mai bine în pielea personajelor, dar le va acorda și note în funcție de prestația actoricească.

Ozana Barabancea va puncta calitățiile vocale. Tot ea îi va învăța pe concurenți cum să cânte cât mai asemănător cu personajul pe care îl vor avea de interpretat. În ceea ce-l privește pe Aurelian Temișan, el va urmări ca întreg show-ul de pe scenă să fie unul exploziv.

Desigur, emisiunea va fi prezentată de Alina Pușcaș și de Cosmin Seleși.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton