Homepage  / Vedete româneşti

Alina Pușcaș, detalii neștiute despre relația cu tatăl ei. „Mi-am dat seama că trebuie să mă îndepărtez, să devin rece”

Alina Pușcaș, detalii neștiute despre relația cu tatăl ei. „Mi-am dat seama că trebuie să mă îndepărtez, să devin rece”
9

de Roxana Mirea,

Alina Pușcaș a vorbit pentru prima dată, pe larg, despre relația pe care a avut-o cu tatăl ei. Prezentatoarea emisiunii „Te cunosc de undeva” a mărturisit că tatăl ei a fost absent din viața sa, în așa fel încât ajunsese să fie oarecum invidioasă pe sora ei, care beneficia de întreaga atenția din partea lui.

Alina Pușcaș, despre relația cu tatăl ei

Alina Pușcaș a fost invitată în podcastul găzduit de Ilinca Vandici, unde a mărturisit detalii neștiute despre relația cu tatăl ei. Părinții vedetei au divorțat pe când ea avea trei ani, iar tatăl ei a ales să fie absent din viața sa.

„Părinții mei au fost divorțați. Tatăl meu a murit, între timp. A murit acum vreo patru ani. Eram în filmările de la Fructul oprit când a murit și știu că a fost acolo un moment în care practic nu prea puteam să merg la înmormântare, așa că a trebuit să merg la priveghi. Eu nu aveam o relație cu tatăl meu. Poate să mă fi sunat el pe mine de vreo două-trei ori în viață, în rest ori sunam eu, ori mergeam eu. Partea bună era că bunicii din partea tatălui meu și sora tatălui meu îmi erau cei mai apropiați și eu mergeam în fiecare vacanță de vară la bunicii mei. Eu oricum îl întâlneam acolo. Plus că eu am o soră din partea lui. El s-a recăsătorit și am o soră cu care eu mă înțelegeam foarte bine când eram copii.

Când ești copil, înregistrezi altfel lucrurile. Nu te gândești că: „stai puțin. Ai mei nu s-au înțeles, s-au despărțit, el s-a recăsătorit și are alt copil și e normal că o să îi dea mai multă atenție copilului cu care locuiește”, dar eu vedeam lucrurile cu totul altfel. Ziceam: „Mamă, eu nu am nimic și ea are totul.” Cu sufletul de copil, le înregistram pe toate ca pe niște supărări, niște lovituri urâte. Atunci, eu cumva m-am îmbărbătat singură. „Asta e. Ce să fac? Să-l oblig să mă sune? Să-l oblig să se manifeste mai mult ca tată decât e?” Nu ai cum. Ori te iubește, ori nu te iubește. Pentru mine a fost frustrant până când mi-am dat seama că trebuie să mă îndepărtez, să devin rece, să devin străin. Îmi dădeam seama că mă interesa degeaba” a povestit Alina Pușcaș.

alina-puscas-despre-relatia-cu-tatal-ei-7Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 9

„M-am și îndepărtat de el foarte mult”

Alina Pușcaș a spus că tatăl ei și-a dorit mult un copil, însă, după divorț, el s-a distanțat foarte mult de ea. Din cauza relației pe care a avut-o cu tatăl ei, vedeta spune că și-a dorit lângă ea un bărbat care să o protejeze.

„Când am fost la priveghi, nu am fost atât de afectată pentru că deja trecusem prin procesul ăla de răcire. Îmi părea rău, că era un suflet de om, a lăsat ceva în urma lui. El era cadru militar și la priveghi au fost undeva la 300 de oameni. Se pare că el era extrem de popular. Era atât de popular cu oameni care îl apreciau, care îl iubeau și la mine, el nu prea exista în viața mea. Era o chestie foarte ciudată. (…)

El și-a dorit foarte mult un copil, dar s-au despărțit părinții când aveam eu trei ani și aia a fost. Asta nu am înțeles nici eu. De ce n-a insistat până la urmă… bine, am înțeles cumva că nu se înțelegeau ei doi nici măcar după ce s-au despărțit și atunci relațiile nu erau cele mai fericite. (…) De asta m-am și îndepărtat de el foarte mult. Tocmai pentru că mi se părea că nu primesc nimic în schimb și doar când îmi spunea cineva „tatăl tău te-a iubit foarte mult”… Efectiv, stăteam și mă uitam și ziceam „Pe bune? În ce context? Cum s-a manifestat?”, că doar așa, dacă o manifești în cămăruța ta de acasă și îți spui tu ție, cum ajunge la mine? Eu nici măcar n-am ce să iert. Ce să iert? Că nu a fost prezent? Bine, zic că iert. Prin faptul că el nu a fost deloc acolo, am simțit nevoia mai departe în viața mea să am lângă mine o persoană care să mă super protejeze, ceea ce nu e rău”, a mai povestit prezentatoarea show-ului Te cunosc de undeva.

Sursa Foto: Facebook

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton