Homepage  / Ultimul număr

Alina Puşcaş face carieră cu o …narcisă

Alina Puşcaş face carieră cu o …narcisă

de Redactia Tvmania

Cu o floare nu se face primăvară, dar cu o alegere bună se poate face o carieră! Protagonista serialului “Narcisa sălbatică” de la Antena 1 a dat lovitura în această toamnă cu un rol  pe care l-a obţinut după o lună de probe.

.

Alina Puşcaş a fost trimisă la casting-ul pentru telenovela “Narcisa sălbatică” de agenţia de modeling la care lucrează de cinci ani, MRA Models. A fost prima ei probă de film la care a participat şi a încercat să convingă prin “interpretarea proprie şi prin nuanţarea trăirilor şi reacţiilor personajului care îmi fusese conturat”.

Pentru primul ei rol din carieră, tânăra a dat probe timp de o lună. “Cam pe la a patra probă aflasem că am rămas în competiţie trei “narcise” aşa că nu am mai făcut decât să sper că voi fi eu nororcoasa”, ne-a povestit ea.

Cine spune însă că a fi actor este un lucru simplu? Alina Puşcaş are un program draconic pe platourile de filmare din cauza căruia nu mai are timp să meargă la sală sau să meargă la înot, sport pe care îl practica până la “Narcisa sălbatică”.

.

Citeşte articolul integral în revistă.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton