Homepage  / Vedete româneşti

Alina Puşcaş, motivul pentru care nu mai joacă în seriale și filme. „Eu îmi doresc foarte mult”

Alina Puşcaş, motivul pentru care nu mai joacă în seriale și filme. „Eu îmi doresc foarte mult”
7

de Roxana Mirea,

Alina Puşcaş a devenit cunoscută publicului larg după ce a interpretat-o pe Narcisa în serialul „Narcisa sălbatică”, care a avut premiera în 2010, la Antena 1. Recent, prezentatoarea emisiunii „Te cunosc de undeva” a explicat de ce nu mai joacă în filme și seriale, deși își dorește acest lucru.  

De ce nu mai joacă Alina Puşcaş în filme și seriale 

Alina Puşcaş a fost invitată în podcastul „Vin de-o poveste”, găzduit de Radu Țibulcă, unde a explicat de ce nu mai joacă în filme și seriale, după succesul pe care l-a avut cu „Narcisa sălbatică”. Vedeta a explicat că își dorește să se mai afle în postura de actriță, însă nu i s-a mai oferit niciun rol.  

„Foarte multă lume mă tot întreabă de ce nu mai joc într-un serial sau film. Dragilor, nu e ca și cum eu nu-mi doresc. Eu îmi doresc foarte mult, dar în general castingurile de filme importante sunt închise. Adică, în momentul în care apare un produs, un scenariu, există regizorul, există producătorul, se întâlnesc și zic: „Gata. Punem asta.” Alege regizorul. Dacă pe mine regizorul nu mă cunoaște personal, el își cheamă oamenii pe care îi știe deja și atât. Atunci, castingul respectiv nu ajunge la mine. Și asta este de înșeles, dar vreau să explic oamenilor de ce este extrem de greu să ajungi. Uneori, nici măcar nu auzi că s-a făcut vreun casting. Vezi direct personajele și te întrebi: „Cum a ajuns omul ăla acolo?” Să nu se interpreteze greșit. „Dacă cunoști pe cineva, nu știu ce…”. Lumea să nu aibă senzația că este vorba de un compromis. Nu. Este un circuit închis, pur și simplu”, a explicat Alina Pușcaș.  

alina-puscas-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

„Ajunsesem să fiu tumefiată de atâta plâns” 

Alina Pușcaș și-a amintit și despre castingul pe care l-a dat pentru „Narcisa sălbatică”. 

„Situații ca ale mele, cum eu nu cunoșteam pe nimeni din zona asta de film… și totuși, acum revenind la castingul acela, eu eram la birou și mă certasem chiar atunci când mi-a apărut mesajul de la Liviu Ionescu cu castingul. (…) O casă de producție a insitat foarte mult pentru că mi-a zis că nu au găsit actrițe care să se potrivească rolului și atunci au ajuns să aleagă din mai multe agenții de manechine. (…) Eu, fiind nervoasă pe oamnii ăstia de la birou, am zis că mă duc la casting”, a povestit vedeta Antena 1. 

alina-puscas-narcisa-salbatica-tv-satelit

Alina Pușcaș a dat mai multe probe până a obținut rolul Narcisei.  

De acolo a început nebunia. Am filmat 6 zile din 7. Mă trezeam cred că în fiecare zi la ora 5 dimineața. A fost groaznic, greu, lung, dar frumos. Cea mai grea parte a personajului meu a fost că ea, Narcisa, deși era și luptătoare, și băiețoasă și sensibilă, plângea non-stop. (…) Ajunsesem, după un an de zile, să fiu verde la față, tumefiată de atâta plâns”, a mai declarat Alina Pușcaș.  

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton