Homepage  / Vedete româneşti

Alina Pușcaș, pasionată de curățenie. Prezentatoarea TV dă cu aspiratorul de două ori pe zi

Alina Pușcaș, pasionată de curățenie. Prezentatoarea TV dă cu aspiratorul de două ori pe zi
14

de Cătălina Matei,

Prezentatoarea emisiunii „Te cunosc de undeva!” are o familie numeroasă. Alina Pușcaș are trei copii minunați și, implicit, multe jucării de strâns. Însă pentru vedeta Antenei 1 organizarea treburilor gospodărești nu reprezintă o problemă. Din contră! Când este acasă, prezentatoarea TV aspiră cel puțin de două ori pe zi.

Alina Pușcaș este mămica a trei copii: Alexandru (6 ani), Melissa Antonia (4 ani) și Iris (2 ani). Prin urmare, o familie numeroasă, cu multe jucării de strâns prin casă.

„Da, suntem o familie numeroasă şi totuşi nu mi se pare atât de gravă organizarea, pentru că deja Melissa şi Alex sunt destul de măricei şi ne înţelegem foarte bine cu ei. De obicei Alex e responsabil cu entertainmentul surorilor. Se organizează singuri deja, în special în weekend, când nu avem ajutor.

L-am învăţat pe Alex ca atunci când se trezeşte să le ia şi pe fete, să meargă cu totii în living şi să ne lase pe noi să mai lenevim în pat până la 9. Aşa că iată avem deja copilaşi mari care se descurcă singuri. Cât au fost mici, ne împărţeam îndatoririle în mod egal, eu şi Mihai, astfel încât să nu simtă foarte mult doar unul dintre noi presiunea organizării. Suntem bine!”, ne povestește amuzată prezentatoarea emisiunii „Te cunosc de undeva!” de la Antena 1.

Muzică și curățenie

Când ai trei copii, întotdeaua există câte ceva de făcut prin casă, iar Alina folosește foarte des… aspiratorul.

„Eu dau cu aspiratorul fără fir de cel puţin două ori pe zi în casă. Nu ştiu dacă e neapărat o activitate preferată, cert e că o fac foarte des, într-adevăr tocmai din cauză că nu mai folosesc aspiratorul clasic îmi este mult mai simplu şi mai la îndemână şi cumva mă deranjează atunci când văd haosul făcut de cei mici, când vine vorba de făcut mizerie, nu de jucării, căci ele pot fi împrăştiate peste tot. Aşadar, când vine vorba de curăţenie pun mâna imediat şi dau cu aspiratorul şi cred că a ajuns să fie o practică plăcută la momentul ăsta, chiar nu simt să fie o povară”, detaliază vedeta Antenei 1.

Însă timpul petrecut acasă nu înseamnă doar ordine și curățenie.

„Îmi mai place să pun muzică ambientală în casă, am făcut şi din asta un obicei, mai ales in weekenduri, pun muzică la vinil, cu care îi bucur pe cei mici. Punând muzică, îi distrag puţin de la desene, încep să danseze, să se joace. Am văzut că pot să folosesc muzica ca pe o terapie. Partea cu gătitul cred ca mi-ar fi făcut plăcere, dacă aveam mai mult timp. Dar avem noroc că o avem pe doamna Mariana, care se pricepe extraordinar de bine şi nu are rost să mă mai bag şi eu”, ne explică prezentatoarea emisiunii „Te cunosc de undeva”.

alina-puscas-266335020_594229098323849_1028691200936590665_nIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 14
Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton