Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

Alina Pușcaș s-a accidentat în cadrul unei ședințe foto. Prezentatoarea tv a ajuns la spital

Alina Pușcaș s-a accidentat în cadrul unei ședințe foto. Prezentatoarea tv a ajuns la spital

de Redactia Tvmania

Odată cu relaxarea care a venit în acest weekend Alina Pușcaș și-a reluat o parte din activitățile profesionale. Din păcate însă, prezentatoarea emisiunii „Te cunosc de undeva”, de la Antena 1,  a avut parte de un incident neplăcut weekendul acesta. 

Alina s-a accidentat la mână, iar după un consult medical actrița este nevoită să poarte orteză. Aceasta a povestit despre incident pe rețelele de socializare sâmbătă. 

„Ieri, 15 Mai 2020 se intamplau multe pentru noi…dar cel mai important lucru era semi-libertatea de a face lucruri la care visam, de aproape 2 luni! Am invatat (fie ca acesta era scopul sau nu) sa apreciem din nou frumusetea lucrurilor simple si mai ales, am redescoperit natura! 🍀 90% dintre fotografiile pe care le-am facut in perioada de carantina, au fost despre Natura… 
Ce a insemnat pentru mine 15 Mai? O mana luxata (motiv pentru care apare si orteza in fotografie 😅, doare dar nah…), primul machiaj profesional dupa atata timp (😎), prima schimbare tip transformare ( „te cunosc de undeva”, personaj Elsa Grey Matte 😁) si prima sedinta foto facuta cu mult, mult, foarte mult entuziasm!
VOI? Cum ati simtit prima zi de libertate?”, a scris Alina Pușcaș pe Instagram. 

 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 

 

Ieri, 15 Mai 2020 se intamplau multe pentru noi…dar cel mai important lucru era semi-libertatea de a face lucruri la care visam, de aproape 2 luni! Am invatat (fie ca acesta era scopul sau nu) sa apreciem din nou frumusetea lucrurilor simple si mai ales, am redescoperit natura! 🍀 90% dintre fotografiile pe care le-am facut in perioada de carantina, au fost despre Natura… Bineinteles, fotografii facute cu noul #huaweip40pro, de care sunt foarte mandra (motiv pentru care nu ratez fotografiile in oglinda 😜) Ce a insemnat pentru mine 15 Mai? O mana luxata (motiv pentru care apare si orteza in fotografie 😅, doare dar nah…), primul machiaj profesional dupa atata timp (😎), prima schimbare tip transformare ( „te cunosc de undeva”, personaj Elsa Grey Matte 😁) si prima sedinta foto facuta cu mult, mult, foarte mult entuziasm! VOI? Cum ati simtit prima zi de libertate? P. S: STAY GREY, GREY MATTE! 😜 #photography #fashionphotography #grey #greymatte #huaweip40pro #stayconnected #huawei #session #photoshooting #romania #freedom #fun #mychoice #ideas #international

A post shared by Alina Puscas – Stoenescu (@alina_puscas_) on

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton