Homepage  / Vedete româneşti

Alina Pușcaș se pregătește de o întâlnire cu Iepurașul, la Disneyland. „Cheltuiala o să fie pe măsură”. EXCLUSIV

Alina Pușcaș se pregătește de o întâlnire cu Iepurașul, la Disneyland. „Cheltuiala o să fie pe măsură”. EXCLUSIV
8

de Cătălina Matei,

Încă puțin și se apropie Paștele, iar Alina Pușcaș se pregătește de plecare. Tocmai în Franța, la Disneyland, unde prezentatoarea emisiunii „Te cunosc de undeva!” de la Antena 1 va petrece câteva zile alături de familia ei. Prin urmare, Iepurașul va avea de unde să-și asigure tolba cu jucării...

Încă puțin și bate Iepurașul la ușă. Ce planuri aveți anul acesta, de Paște?

Da, mai e foarte puţin până de Paşte şi anul acesta am hotărât ca Iepuraşul le va aduce celor mici o mult aşteptată mini-vacanță la Disneyland, deci nu ne vom organiza acasă cu tot meniul tradiţional de Paşte. O să ajungem înapoi, în România, în prima zi de Paște, practic, luni, când, cu siguranță, o să mergem în vizită la cei care s-au ocupat în detaliu de masa pentru această sărbătoare importantă. Deci, anul acesta, vom fi invitați și atât.

Care sunt tradițiile la care ții cel mai tare?

Încercăm să păstrăm an de an participarea la slujba de Înviere. Într-adevăr în ultimii ani a fost mai greu să păstrăm tradiţia pentru că am considerat ca cei mici nu ar fi rezistat în picioare , în mulţime şi fără să înţeleagă de fapt ceea ce se vorbeşte. Dincolo de slujbă de Înviere , păstram şi tradiţia meniului de Paşte şi vizita la prieteni cu parfumul după noi – o tradiţie întâlnită în Ardeal „Udatul”.

Dar cele mai dragi amintiri legate de această sărbătoare?

Cele mai dragi amintiri sunt legate de fapt de simţurile olfactive. Aluatul frământat la 11 noaptea şi pregătit pentru a fi băgat în cuptorul cu lemne la 5 dimineaţa…Toată procedura asta era un real eveniment care, din păcate, nu s-a mai întâmplat de foarte mulţi ani şi totuşi se păstrează atât de viu în mintea mea.

Cât de mult te vei implica în pregătirea bunătăților de Paște?

Nu am cum să mă implic într-un fel în pregătirile de Paște de anul acesta, pentru că, așa cum spuneam mai devreme, nu o să fim în țară. O să ajungem înapoi, în România, în prima zi de Paște, practic, luni, când, cu siguranță, o să mergem în vizită la cei care s-au ocupat în detaliu de masa pentru această sărbătoare importantă. Deci, anul acesta, vom fi invitați și atât.

Și cine este campionul familiei la ciocnitul ouălor?

Până acum, campionul la ciocnit ouă este Alex, băiatul nostru cel mare, pentru că-i și place și, cumva, a avut noroc mai mereu până acum. Nu știu cum a reușit să aleagă atât de bine, dar, cred că anul acesta, o să încercăm o strategie ca să mai câștige și fetele.

Apropo de Iepuraș… ce-și doresc copiii tăi să primească?

Anul acesta, copiii sunt atât de încântați de partea cu mică vacanță în Disneyland, încât, se pare că este singurul lucru pe care și l-au dorit de la Iepuraș. Dar, sunt convinsă că, ajungând acolo, în Disneyland, cheltuiala o să fie pe măsură, pentru că, practic, o să fim într-un fel de tărâm al jucăriilor. Deci, cu siguranță, de acolo, o să ne pricopsim cu foarte multe cadouri.

alina-puscas-copiiIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 8

Cât de mult te regăsești în ei?

Cel mai mult mă regăsesc într-o combinație între Alex și Iris. Melissa este totalmente Mihai, inclusiv, cu comportamentul, gesturile… tot! Dar, în Alex și Iris, chiar mă regăsesc foarte mult – în preferințe, în foarte multe lucruri, ceea ce, evident, nu mă supără deloc.

Și ce le place lor cel mai mult la emisiunea pe care o prezinți la Antena 1?

Cea mai tare parte pe care ei o urmăresc din emisiune este reprezentată de promo-uri, pentru că acolo li se pare că este totul super spectaculos, nu sunt momente pe care ei nu le înțeleg, pentru că, fiind copiii, de obicei, glumele nu le înțeleg.

Au vreo echipă preferată în acest sezon?

Nu, nu au nicio echipă preferată, pentru că ei încă nu știu să țină partea cuiva. Pur și simplu, le plac anumite momente și, de obicei, momentele foarte colorate de la „Te cunosc de undeva!” – asta preferă.

În ce alte proiecte ești implicată acum? La un moment dat, povesteai într-un podcast că ți-e dor de actorie…

Momentan nu sunt implicată într-un alt proiect în afară de „Te cunosc de undeva!”. Evident că mi-aș dori în continuare, eu tot insist și îmi doresc un proiect de film sau de serial foarte bun, dar nu se vede, deocamdată, nimic la orizont. Mă ocup practic de casă, de business-ul meu, de partea de social media și de „Te cunosc de undeva!”. Destul de multă treabă, oricum.

alina-puscas-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  5 / 8
Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton