Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

Alina Pușcaș și-a îngrijorat fanii. Ce se întâmplă cu fiica ei

Alina Pușcaș și-a îngrijorat fanii. Ce se întâmplă cu fiica ei
6

de Andra Stana,

Alina Pușcaș nu pare să scape de probleme. Prezentatoaea „Te cunosc de undeva!” trece printr-o perioadă mai dificilă. Cu toate acestea, vedeta Antena 1 a împărtășit totul cu fanii ei din mediul online, vorbind cu zâmbetul pe buze despre ceea ce i s-a întâmplat.

De curând, Alina Pușcaș și-a îngrijorat fanii, după ce a apărut în mediul online având o perfuzie în mână. În timpul filmărilor pentru noul sezon „Te cunosc de undeva!”, colega de platou a lui Pepe a avut nevoie de îngrijirile medicilor, scrie wowbiz.ro. Oboseala, a spus ea, s-ar fi acumulat și acesta ar fi fostul motivul stării ei de slăbiciune.

Fetița Alinei Pușcaș are și ea probleme de sănătate

La scurt timp după ce Alina Pușcaș s-a pus pe picioare, o altă situație delicată a apărut în familia ei. De această dată, cea care nu s-a simțit bine a fost fiica ei, Iris. Joi seară, cea mică și-a speriat părinții după ce a făcut temperatură foarte mare.

Potrivit informațiilor oferite într-un Insta Story, Iris ar fi făcut toată noaptea febră, iar mama ei a acționat în consecință. Vedeta a apelat la împachetări, o metodă „tradițională”, recomandată de medici, pentru a-i scădea febra celei mici, alături de antitermice. În imaginile postate de Pușcaș, Iris are obrajii roșii și recunoaște că nu se simte bine deloc.

Iubita mea, ai făcut febră? Uite ce roșie ești în obraji. Ai febră cam mare, de astea ți-am pus un prosop ud, nici cu apă prea caldă, nici prea rece. O să-ți treacă repede, sper.„, a spus Alina Pușcaș, în Insta Story.

Alina-Puscas-si-a-ingrijorat-fanii.-Ce-se-intampla-cu-fiica-ei-2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 6

Alina Pușcaș: „Alex și Melisa nu au absolut nimic”

Mai târziu, prezentatoarea a revenit în fața urmăritorilor săi din mediul online cu noi informații despre fiica sa. Alina Pușcaș a spus că Iris a tot făcut febră, fără să aibă și simptome de răceală. Astfel, nu se știe momentan care ar putea să fie cauza stării ei febrile. De aceea, moderatoarea a explicat că, dacă Iris nu-și va reveni, vor merge la spital, pentru mai multe investigații.

Până atunci, se bucură, dar se și miră, că ceilalți doi copii ai ei, deși stau mereu în preajma lui Iris, nu prezintă până acum niciun simptom, mai scrie sursa citată.

Din fericire am avut parte de o noapte mai bună decât mă așteptam. Iris a avut pe la nouă seară temperatură 39,9. Suntem ok, tot mai face febră, dar poate nu atât de mare. E doar febră pur și simplu, nu îi curge nasul, nu tușește, nu știu ce poate să fie, ea a avut și varicelă, dar a trecut cu bine peste acea etapă. Nu știm ce poate să fie. O ținem sub supravegere cu pediatrul, bineînțeles. Trebuie să ajungem și la analize, preventiv. Până una alta, mă bucur că Alex și Melisa nu au absolut nimic, deși sunt nas în nas cu ea în fiecare zi„, le-a mai povestit Alina Pușcaș fanilor ei de pe Instagram.

Sursa foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton