Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

Alina Pușcaș și-a spart unul dintre dinții din față: „V-aș arăta, dar totuși mi-e rușine”

Alina Pușcaș și-a spart unul dintre dinții din față: „V-aș arăta, dar totuși mi-e rușine”
6

de Redactia Tvmania

Alina Pușcaș le-a dezvăluit fanilor de pe Instagram că a pățit un accident și a ajuns, dintr-o întâmplare banală, să își spargă unul dintre dinții din față.

Prezentatoarea de la „Te cunosc de undeva!” a povestit în mediul online cum că nefericitul eveniment s-a petrecut în timp ce mânca un fruct.

„Ei, cred că este pentru prima dată când mă bucur de această modă forțată, să zic așa, cu măștile [de protecție], pentru că aseară mi s-a spart un dinte. Dintele din față, îngrozitor! Trebuie să mă duc la soț să mi-l repare. Cum să mănânci, nu mai știu ce fruct am mâncat aseară, și să-ți înfigi dintele în sâmbure. Bine, nici nu l-am înfipt foarte serios și totuși mi s-a spart dintele.

Mi-e rușine. V-aș arăta, dar totuși mi-e rușine”.

Vedeta a mai mărturisit că de „reparația” dintelui spart se va ocupa soțul ei, care este stomatolog.

Alina Pușcaș și-a spart unul dintre dinții din față (5)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 6

Alina și soțul ei, Mihai, au împreună trei copii, un fiu și două fiice, Alexandru (5 ani) și, respectiv, Melissa (2 ani) și Iris (1 an).

Alina filmează în prezent sezonul al 16-lea al emisiunii „Te cunosc de undeva!”, show difuzat de Antena 1 în fiecare sâmbătă, de la ora 20.00. Ea moderează emisiunea alături de actorul și omul de televiziune Cosmin Seleși. Din juriul competiției fac parte Ozana Barabancea, Aurelian Temișan, Cristian Iacob și Andreea Bălan.

Ce spune Alina Pușcaș despre vaccinul anti-Covid

Luna trecută, răspunzând unei curiozități venite din partea unui urmăritor din online, Alina Pușcaș a dezvăluit că nu-și prea dorește să se vaccineze.

„Nu, încă nu m-am vaccinat. Sincer, nu mi-aș dori să mă vaccinez, dar, din ce observ, asta va fi probabil singura variantă prin care voi mai putea călători vreodată undeva în afara țării. Dar deocamdată nu l-am făcut”, a spus prezentatoarea pe Instagram.

Sursa foto: www.instagram.com/alina_puscas

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton