Homepage  / Știri

FOTO: Alina Puscaș și Bogdan Boantă, primul 10 de la „Dansează printre stele”

FOTO: Alina Puscaș și Bogdan Boantă, primul 10 de la „Dansează printre stele”

de Redactia Tvmania

Duminică, 12 octombrie, a fost o seară încărcată de emoții, plină de numere spectaculoase de dans, momente sensibile și dezvăluiri neașteptate. Aseară a avut loc prima eliminare din concurs și tot aseară, una dintre echipe a obținut primul și singurul 10 acordat până acum de juriu. Prima echipă care a părăsit competiția „Dansează printre stele” este formată din Cosmina Pasărin și Bruce.  

Clasați pe ultimele două locuri alături de echipa formată din Nicolai și Lena în clasamentul final de dans, stabilit în urma notelor juriului și a voturilor telespectatorilor, Cosmina și Bruce au obținut doar unul din cele trei voturi ale juriului, insuficient pentru a merge mai departe. Au dansat aseară ultimul dans din concurs, în timp ce Nicolai și Lena vor prezenta săptămâna viitoare, alături de celelalte 10 echipe, dansuri ce vor avea ca temă dorința.

Telespectatorii vor avea la dispoziție o săptămână întreagă să voteze, prin urmare, clasamentul de aseară poate fi schimbat radical.

Vedetele și coregrafii au pus în scenă dansuri spectaculoase dedicate familiilor și celor mai dragi persoane din viața lor. Până și „Familia Flinstone” a dansat printre stele duminică seara la Antena 1, iar Mandinga si Connect-R au demonstrat că întotdeauna muzica și dansul fac o pereche minunată.

_MG_6569

Primul dans al serii a fost oferit de Raluka si Lilian Cărăuș care au dansat jazz. Igor Munteanu a considerat dansul lor un start extraordinar, motiv pentru care s-a ridicat în picioare și i-a aplaudat. Jojo a fost de-a dreptul impresionată de coregrafia complicată pe care au executat-o cei doi, remarcând că s-au descurcat de minune.

Vladimir Drăghia i-a dedicat dansul partenerei sale, Elena Voscoboinic, iar aceasta a dansat pentru sora sa. Văzuți deja ca o pereche între care e posibil să se înfiripe ceva, Vladimir si Elena au dansat o rumba extrem de senzuala, în opinia lui Jojo.

Cosmin Seleși a dedicat dansul lor familiei sale, la fel ca și partenera sa, Maria Popescu. Cosmin a fost în opinia lui Jojo un fel de Joe Pesci al României care a reușit să aducă pe scena de la „Dansează printre stele” comedia, un lucru foarte greu de realizat. „Sunteti una dintre perechile mele favorite, mie îmi pasă mai putin ce s-a întâmplat cu pașii, faptul că ați reusit să faceți spectacol pe quickstep mi se pare extraordinar”, le-a spus Jojo.

Mihai Ristea și Luiza Comșa au prezentat pe ringul de dans o poveste foarte frumoasă. In timp ce Igor a remarcat faptul că acest dans o reprezintă pe Luiza, Jojo a declarat să și-ar fi dorit ca Mihai sa fie mai puțin blând decât a fost și să-și arate mai mult latura de bad boy. Dansul lor a fost însă foarte apreciat de Mihai Petre care a declarat deschis: „îmi place perechea asta, sunteți o pereche potrivită, îmi place de voi.”

Diana Munteanu Niculescu dedică toate dansurile din concurs fiului ei, iar Ștefan Ciubotaru a dansat duminică seara pentru familia lui. Diana si Stefan au dansat rumba și au făcut tot posibilul ca accidentarea Dianei să nu le îngreuneze mișcările.

Cosmina si Bruce au trăit ultimul dans pe scena de la „Dansează printre stele”. Deși cei doi au făcut tot posibilul să rămână în competiție, se pare că nu a fost de ajuns. Opiniile juraților au fost în favoarea echipei foramte din Lena si Nicolai. Chiar dacă lui Nicolai i s-a reproșat că a stat ca un copac și că nu a fost deloc dinamic, rumba dansată de el și Lena i-a ajutat să meargă mai departe.

Comentariile lui Mihai Petre din prima ediție a emisiunii au inspirat-o pe Cocuța, însă nici de această dată temutul jurat nu a apreciat dansul lor. In timp ce Igor Munteanu a considerat că în momentul lor a existat foarte multă actorie, o montare creativă, partea de dans nu i-a fost îndeajuns. Jojo a mărturisit că le-a plăcut momentul lor, a apreciat că Speak este jucăuș, iar Cocuța impecabilă. Mihai a recunoscut că s-a simțit si el extraordinar în timp ce i-a urmărit, însă le-a atras atenția că participă la un concurs de dans, nu de actorie. Cocuța nu a fost deloc de acord cu observațiile lui Mihai și, prin urmare, nici cu nota dată de acesta, 5.

Chiar dacă a dansat cu dureri foarte mari, Alina Eremia și partenerul ei, Iuri Ribac, au primit numai cuvinte de laudă pentru rumba de aseară. Igor Munteanu s-a arătat foarte încântat de coregrafia pe care au prezentat-o și a apreciat mai ales finalul, iar Jojo i-a felicitat pentru tot ceea ce a emanat dansul lor. Mihai a apreciat că cei doi formează o echipă echilibrată care știe să confere dansurilor lor continuitate. Dacă Iuri nu ar fi ieșit la un moment dat din ritm, probabil că nota acordată de Mihai Petre ar fi fost una și mai bună.

Privind dansul Sandrei Izbașa cu Petrișor Ruge, Jojo s-a simțit ca la un adevărat spectacol, iar Mihai Petre a văzut în cei doi o pereche frumoasă, spumoasă, căreia i-a lipsit din păcate sincronizarea. Igor a aprecit coregrafia lor și i-a sfătuit să fie mai atenți la pași, dar mai ales asupra trecerilor într-un alt ritm.

Muneer și Stela Domnițanu au făcut spectacol și pentru asta au fost apreciați și de Igor Munteanu care a considerat ca jazzul lor a avut o coregrafie foarte frumoasă, reușită, creativă. Jojo îi găsește pe Stela și Muneer un cuplu adorabil, iar lui Mihai Petre i-a plăcut muzicalitatea lor și faptul că au fost foarte ritmici.

Deși Alina Pușcas s-a ales vineri seara cu o entorsă serioasă la piciorul drept, ea si Bogdan Boantă au reușit să ia primul 10 din concurs și prima notă de 9 oferită de Mihai Petre, încheind seara tot pe primul loc în clasamentul juriului. Potrivit lui Mihai Petre, cei doi au avut cel mai bun quickstep din concurs. „Pentru mine, voi sunteți stelele acestui spectacol”, le-a spus și Jojo celor doi, cărora le-a aprecit energia și spiritul competitiv.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton