Homepage  / Vedete româneşti

Alina Pușcaș, secretul unui ten veșnic tânăr. Cum reușește să țină ridurile la distanță. „Știu că sună ciudat”

Alina Pușcaș, secretul unui ten veșnic tânăr. Cum reușește să țină ridurile la distanță. „Știu că sună ciudat”
7

de Roxana Mirea,

Alina Pușcaș, în vârstă de 36 de ani, a dezvăluit cum se menține în formă, având în vedere că are trei copii. Prezentatoarea emisiunii „Te cunosc de undeva”, de la Antena 1, a spus care sunt secretele ei de înfrumusețare, dar și ce aparat și-a achiziționat acasă pentru a avea un ten fără riduri.

Cum se menține Alina Pușcaș în formă

Alina Pușcaș este mama a trei copii, dar, cu toate astea, mereu este într-o formă de invidiat. Prezentatoarea TV a dezvăluit că și-a achiziționat recent un aparat care o ajută să aibă un ten fără riduri.

„Recent, mi-am luat o mască cu leduri, da, știu că sună ciudat. În general le găsești la cosmetică, în saloanele de cosmetică, dar există și variante în care ți le comanzi online și ai tu masca ta acasă. Nu mai trebuie să îți faci programare. La mine asta era problema. Faptul că nu pot să mă duc să îmi fac programare și să o și respect”, a spus Alina Pușcaș pentru fanatik.ro.

Nu am reușit chiar zilnic, deși este simplu, că doar o pui pe față și o bagi în priză. Stai acolo și te relaxezi. Dacă te pui în pat să te culci până la urmă poți să o ții pe față. Dar de multe ori mai și uit. Acum m-am setat un pic și am reușit să iau și niște fiole hidratante de collagen și vitamina C și le folosesc exact înainte să pun lampa. Și mie îmi pare că e de bine”, a mai spus Alina despre masca cu leduri.

Cum-se-mentine-Alina-Puscas-in-forma-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

Cum are Alina Pușcaș grijă de tenul ei

Alina Pușcaș are mare grijă de tenul ei, așa că nu sare niciodată peste demachiere.

Demachierea o respect, orice ar fi. Și spălatul cu un gel. Acum am un gel interesant cu miere, cu extract de miere. Care văd că este foarte bun pentru că hidratează. De obicei cam toate geluri de spălat usucă foarte tare, dar asta, pe care l-am descoperit întâmplător, este chiar bun. Cu toate astea, oricum trebuie să folosesc și geluri hidratante și creme hidratante”, a declarat prezentatoarea de la Antena 1.

De asemenea, ea mai apelează și la măști făcute în casă și nu ezită să folosească cu încredere cafeaua.

Îmi fac în casă. Cele de peeling sunt obligatorii pentru că este musai să-l faci. De exemplu, pentru peeling-ul de corp folosesc cafeaua. Cafeaua este extrem de bună, îți lasă pielea super fină și catifelată. Mi s-a părut de multe ori că era mai bună cafeaua decât unele produse luate din tub. De multe ori am folosit și pe față cafeaua. Tot așa pentru descoamare o data pe săptămână”, a mai precizat Alina Pușcaș.

Sursa Foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton