Homepage  / Articole

Alina vrea să facă actorie şi după „Narcisa”

Alina vrea să facă actorie şi după „Narcisa”

de Redactia Tvmania

Telenovela Antenei 1, „Narcisa: Iubiri nelegiute” se apropie cu paşi repezi de sfârşit: la început de noiembrie, Antena 1 va difuza ultimele episoade ale producţiei.

Protagonista Alina Puşcaş a dezvăluit în TVmania care apare pe piaţă luni, 24 octombrie, că vrea să continue pe acest drum şi că va lua lecţii de la actori cunoscuţi.

Frumoasa Alina Puşcaş, un manechin aproape necunoscut publicului român până la rolul Narcisei din telenovela Antenei 1, a devenit rapid una dintre cele mai îndrăgite prezenţe pe micul ecran.

Chiar dacă rolul ei se apropie de sfârşit, Alina – care va împlini 28 de ani pe 2 noiembrie – a mărturisit pentru TVmania că vrea să continue cu actoria.

„Mi-aş dori să merg în continuare pe acest drum. Cum anul acesta nu voi reuşi să încep studiile în cadrul unei facultăţi de profil, mă voi pregăti în particular cu actori cu experienţă. Îmi place atât actoria, cât şi televiziunea şi aştept noi provocări. Deja am primit o propunere de la un coleg de a încerca să joc şi într-o piesă de teatru”, ne-a zis ea.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton