Homepage  / Vedete româneşti

Alina Pușcău, adevărul despre relațiile de iubire cu Brett Ratner și Vin Diesel

Alina Pușcău, adevărul despre relațiile de iubire cu Brett Ratner și Vin Diesel
8

de Roxana Mirea,

Alina Pușcău a crescut într-o familie în care iubirea însemna abuz fizic și verbal, lucru care și-a lăsat amprenta asupra relațiilor ei viitoare. Aceasta a atras doar bărbați care o abuzau, căutându-și în relații tatăl absent. Relațiile toxice cu regizorul Brett Ratner sau cu Vin Diesel i-au adâncit și mai mult suferința din copilărie.

Alina Pușcău, de la abuz la iubirea de sine

Alina Pușcău a avut o copilărie grea. Tatăl ei era alcoolic și o abuza fizic și verbal pe mama ei. Așadar, vedeta a intrat în relații toxice pentru că „atrăgeam ce am văzut la părinții mei”. În cele din urmă, Alina a convins-o pe mama ei să divorțeze și i-a cumpărat o casă. Acesta a fost momentul din care ea n-a mai vorbit cu tatăl ei, iar peste cinci ani a aflat că bărbatul a decedat.

Crescută într-o familie în care iubirea însemna abuz fizic și verbal, una dintre cele mai frumoase femei din România a plecat în viață cu această definiție a iubirii. Mai târziu, a atras doar bărbați care o abuzau, căutându-și în relații tatăl absent și gelos pe succesul ei. Relațiile toxice cu regizorul Brett Ratner sau cu Vin Diesel, i-au adâncit și mai mult suferința din copilărie. Invitată în podcastul lui Mihai Morara, „Fain și Simplu”, Alina a spus că a stat cinci ani într-o relație în care era înșelată pentru că așa credea că este normal, referindu-se la povestea ei de dragoste cu Brett Ratner.

Brett Ratner

Cred că în relațiile pe care le-am avut, îl căutam pe tatăl meu. Dar nu mi-am dat seama până nu m-am văzut în situația aia de victimă. Vorbesc despre cea mai lungă relație a mea, cea cu Brett. M-a afectat pentru că mă aflam într-o relație „cu tatăl meu”, dar nu-mi dădeam seama, fiind mică. Suferind foarte mult în relația aia, făceam bani, aveam tot, dar tot eram neîmplinită și rănită din cauză că bătea la ușă copilăria mea. (…) Mama îmi spunea că toți bărbații înșală, iar eu asta am crezut.

Am crezut că cineva care te ceartă, se împacă cu tine… că este OK relația. Dacă te naști în lumea aia și nu vezi alte persoane, alte exemple, tu aia crezi. (…) Se întorcea tot timpul la mine (n.r. Brett Ratner). Așa am crezut că este lumea, că nu am avut foarte multe relații. (…) Aveam banii mei. Stăteam cu el pentru că eram conectată cu el din cauza trecutului meu. (…) Și el avea probleme cu tatăl lui, care devenise homeless (n.r. persoană fără adăpost) pe stradă. Mama lui l-a făcut la 16 ani. Amândoi eram… Tu atragi exact ce ți se întâmplă în trecut”, a declarat Alina Pușcău.

ce-mare-regret-are-alina-puscau-la-10-ani-de-la-moartea-tatalui-ei-9Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 8

Alina Pușcău, despre relația cu Vin Diesel

În continuare, Alina Pușcău a vorbit despre relația cu Vin Diesel. Aceasta a mărturisit că celebrul actor nu își exprima niciodată sentimentele față de ea, că nu-i spunea că o iubește, chiar dacă își dorea copii cu ea.

Nici el nu știe cine e tatăl lui. Și el era bodyguard înainte să fie faimos. A avut o poveste foarte grea. Pentru că ai ambiție, nu ai frici, ajungi în locul ăla. Nu pot să vorbesc în locul lui, dar știu că și el avea probleme cu tatăl lui. Niciodată n-a știut cine este tatăl lui. (…) El nu credea în căsătorie, dar își dorea să aibă copii. Eu întotdeauna m-am visat în rochie de mireasă. Nu l-am convins. Și nu-mi arăta sentimentele. Nu-mi spunea nimic, absolut nimic și din cauza asta… Ăsta este tiparul de familie pe care l-am văzut la mama. Mama tot timpul îmi face de mâncare, îmi face de toate, dar zic: „da, mama, dar tu mă iubești?”, „Da. Cum să nu te iubesc? Nu vezi că îți fac de mâncare, îți calc”. Ăsta e limbajul ei. Așa era și Vin. Mă ducea în vacanțe, dar niciodată nu mi-a spus… Îmi spunea că se gândește la mine. Mereu îmi scria asta”, a mărturisit Alina Pușcău.  

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton