Homepage  / Știri

Alina Pușcău, dusă de urgență la spital, după ce a anunțat că are COVID-19: „Virusul îmi atacă toate organele”

Alina Pușcău, dusă de urgență la spital, după ce a anunțat că are COVID-19: „Virusul îmi atacă toate organele”
7

de Roxana Mirea,

Alina Pușcău a fost dusă de urgență la spital, după ce s-a infectat cu noul coronavirus, mai exact cu tulpina Delta. Luni, 27 septembrie, modelul s-a confesat urmăritorilor de pe Instagram, spunând că suferă de COVID-19. La câteva ore după ce a făcut declarațiile respective, starea de sănătate a Alinei Pușcău s-a înrăutățit și a ajuns de urgență la spital.

Alina Pușcău, dusă de urgență la spital după a anunțat că are COVID-19

Alina Pușcău a ajuns de urgență la spital după ce a mărturisit că suferă de COVID-19. Din nefericire, starea ei de sănătate s-a înrăutățit într-un timp foarte scurt. Luni, 27 septembrie, Alina Pușcău a povestit printre lacrimi că are COVID-19, fiind infectată cu tulpina Delta. Alina Pușcău a declarat că trece prin momente cumplite și că virusul îi atacă toare organele.

Este Covid, mă omoară. Îmi distruge viața. E așa de greu. Virusul îmi atacă toate organele. Nu pot să mă ridic în picioare, mai mult decât să fac câțiva pași. Am contactat varianta Delta și este foarte greu. Am dureri de cap, vărsături. Este cel mai greu lucru pe care le-am trăit în viața mea. Este foarte greu pentru mine, este extrem de greu. Covid-ul nu este de joacă”, spunea ieri Alina Pușcău pe Instagram.

Alina-Puscau-3Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

Starea de sănătate a Alinei Pușcău s-a înrăutățit

Ulterior, la câteva ore distanță după ce a făcut declarațiile respective, Alina Pușcău a început să se simtă și mai rău. Starea ei de sănătate s-a înrăutățit, așa că a fost transportată la spital de urgență, după ce chiar ea a chemat salvarea.

Alina Pușcău a tras și un semnal de alarmă, spunând că toată lumea ar trebui să fie conștientă de cât de periculos este noul coronavirus. De asemenea, i-a îndemnat pe urmăritorii ei să meargă și să se vaccineze împotriva coronavirusului, potrivit spynews.ro.  

Alina Pușcău a încercat să îi țină la curent pe fanii săi cu starea ei de sănătate și a publicat o fotografie cu branula la mână, după ce a fost dusă de urgență la spital.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton