Homepage  / Vedete româneşti

Alina Sorescu nu mai apare momentan la TVR. Ce alte proiecte are. „E o perioadă foarte plină pentru mine”

Alina Sorescu nu mai apare momentan la TVR. Ce alte proiecte are. „E o perioadă foarte plină pentru mine”
8

de Roxana Mirea,

Alina Sorescu, care se află în plin proces de divorț cu Alexandru Ciucu, a rămas fără rubrica ei din emisiunea „Vorbește corect”, difuzată de TVR 1. Alina Sorescu a făcut primele declarații despre acest subiect și a dezvăluit că va continua să colaboreze cu postul public de televiziune.

Alina Sorescu a rămas fără rubrica ei dintr-o emisiune de la TVR

Alina Sorescu nu mai apare deocamdată pe post la TVR, după ce emisiunea „Vorbește corect” a suferit modificări de conținut. Totuși, artista a dezvăluit că va continua să colaboreze cu postul public de televiziune. Pe de altă parte, ea a precizat că mai are și alte proiecte în derulare.

Cu TVR am colaborat de mică și voi colabora cu drag de fiecare dată când voi fi invitată. În această perioadă, urmează să vedem cum vom concretiza alte proiecte. Este locul unde am crescut și m-am format ca artist și om de televiziune”, a mărturisit Alina Sorescu, potrivit playtech.ro.

Alina-Sorescu-2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 8

Ce alte proiecte are Alina Sorescu

Alina Sorescu nu duce lipsă de proiecte. Artista va susține un spectacol pentru copii, la Constanța, după cel de la Sala Palatului. Pe de altă parte, Alina Sorescu are și propria ei școală de muzică.

„Voi face la Constanța spectacolul Suflet de copil, pe data de 18 noiembrie, la Casa de Cultură a Sindicatelor și mă pregătesc în același timp și pentru proiectele pentru Crăciun. E o perioada foarte plină pentru mine din punct vedere profesional, mai ales că de câțiva ani încoace m-am dezvoltat pe mai multe planuri. Am școala mea de muzică pentru copii „Picii lu’ Soreasca”, am avut multe concerte.

La școala mea, eu mă ocup de tot, inclusiv de ținutele copiilor. Mă ocup cap-coadă, de toată apariția și imaginea loc. Tot acum, filmez și un clip nou, cu picii. Nu am un număr fix, vin și copii noi, nu pot spune exact. Numărul lor e fluctuant, nu e relevant. Sunt cursuri extra-școlare, nu e obligatoriu.

Am totodată comunități mari pe Facebook și Instagram și am numeroase campanii de promovare de produse și servicii în care cred și pe care le recomand urmăritorilor mei. Iar ca artist câștig și din drepturi de autor”, a mai declarat artista.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton