Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

Alina Sorescu, declarații neașteptate în plin divorț de Alexandru Ciucu. „E firesc să-mi doresc”

Alina Sorescu, declarații neașteptate în plin divorț de Alexandru Ciucu. „E firesc să-mi doresc”
8

de Andra Stana,

Alina Sorescu și Alexandru Ciucu au decis să pună capăt căsniciei lor. Au fost împreună timp de 14 ani, dintre care 12 i-au petrecut căsătoriți cu acte în regulă. Acum, aflată în mijlocul unui divorț deloc simplu, artista a făcut o serie interesantă de declarații.

Cu toate că viața Alinei Sorescu a luat o turnură neașteptată, artista a făcut mărturisiri neașteptate în cel mai recent interviu acordat într-o emisiune televizată.

La puțin timp după ce în presă a apărut zvonul că Alexandru Ciucu ar avea deja o relație la Paris, vedeta a fost întrebată dacă s-ar mai căsători vreodată. Răspunsul Alinei a fost unul clar.

„N-aș spune nu niciodată. Nu mă gândesc acum la asta. Prioritatea mea sunt fetițele. Este firesc să-mi doresc să fim bine, să fim fericite. Nu mă gândesc departe, divorțul nici nu a început să aibă loc”, a dezvăluit Alina Sorescu, scriu cei de la viva.ro.

Alina-Sorescu-declaratii-neasteptate-in-plin-divort-de-Alexandru-Ciucu-7Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 8

Alina Sorescu e gata să iubească din nou

Chiar dacă n-ar spune „nu niciodată” la gândul unei căsătorii în viitor, Alina Sorescu recunoaște că acum altele sunt priorirățile sale. Desigur, momentan, în centrul vieții ei se află cele două fetițe.

Mai mult, Alina Sorescu a făcut câteva lămuriri despre despărțirea de fostul ei partener. Vedeta a precizat că a depus acțiunea de divorț în luna februarie și că decizia nu a fost „luată peste noapte”. 

„Nu e simplu și nu sunt încă liniștită, pentru că lucrurile încă nu s-au clarificat. Eu m-am mutat cu fetițele și am depus acțiunea de divorț în februarie, când Alexandru era pleca la un master la Paris. Nu este adevărat că el a încercat să ne împăcăm. 

Cum am mai spus, lucrurile sunt mai vechi, nu a fost o decizie luată peste noapte. Divorțul este departe de a se încheia, dar încerc să fiu liniștită. El cere ca fetele să rămână la fel. Fetițele mi-au fost încredințate mie în primă instanță, însă acum el epuizează toate căile de atac”,  a mai declarat Alina Sorescu.

Alina Sorescu a decis să divorțeze de Alexandru Ciucu după 12 ani de căsnicie. Cei doi au împreună două fete: Carolina, în vârstă de 8 ani și jumătate, și Raisa, în vârstă de 6 ani.

Sursa foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton