Homepage  / Vedete româneşti

Alina Sorescu, dezvăluiri despre divorțul de Alexandru Ciucu. „Vrea să epuizeze toate căile de atac”

Alina Sorescu, dezvăluiri despre divorțul de Alexandru Ciucu. „Vrea să epuizeze toate căile de atac”
9

de Roxana Mirea,

Alina Sorescu a făcut primele declarații despre divorțul de Alexandru Ciucu. După 12 ani de la nuntă, cei doi au decis să meargă pe drumuri separate. Aceștia au împreună două fete, pe Carolina, în vârstă de 8 ani, și Raisa, în vârstă de 6 ani. Alina Sorescu a declarat că nu s-ar fi gândit niciodată că va ajunge în situația asta.

Alina Sorescu, primele declarații despre divorțul de Alexandru Ciucu

Alina Sorescu a uimit pe toată lumea atunci când a confirmat informația că divorțează de Alexandru Ciucu, după o căsnicie de 12 ani. Cu toate că s-a zvonit de ceva vreme că între cei doi nu mai exista relația plină de armonie de la început, ei nu au oferit niciun detaliu despre ce a mers prost în mariajul lor.

Recent, Alina Sorescu a făcut primele declarații despre divorțul de Alexandru Ciucu. Aceasta a declarat că ea și fetele sunt liniștite acum și că își dorește să se concentreze asupra carierei, potrivit libertatea.ro.

„Nu mă gândeam să ajung în situația asta, dar lucrurile astea m-au călit și mă vor ajuta să mă prețuiesc mai mult și să am și mai multă încredere în ceea ce simt eu.

Suntem liniștite (n.r. – Alina Sorescu și cele două fete) într-un fel, pentru că el vrea să epuizeze toate căile de atac. Nu am cum să vorbesc mai mult, pentru că procesul este încă în curs, dar trebuie să-mi văd mai departe de activitate. În felul acesta am grijă de mine și de fetițe.

Altfel nu aș avea cum să-mi întrețin numele și noi ca oameni ce avem de întreținut”, a declarat Alina Sorescu în cadrul emisiunii Exclusiv VIP de la Prima TV.

alina-sorescu-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 9

Anunțul prin care Alina Sorescu a confirmat divorțul de Alexandru Ciucu

Alina Sorescu a confirmat divorțul de creatorul de modă Alexandru Ciucu. Zvonurile legate despre divorțul dintre cei doi au apărut în urmă cu câteva luni. Arista a fost cea care a depus acțiunea de divorț, se arată în mesajul publicat pe Instagram.

„Dragii mei, nu voiam să comentez pentru că, așa cum știți cu toții, am fost încă de copil un om discret, cu un parcurs serios și m-am ținut departe de scandaluri. Având în vedere că au apărut informații eronate în presă, este nevoie să fac o precizare.

La începutul anului am introdus acțiunea de divorț, iar în cadrul acestui proces soțul meu a intentat acum o ordonanță președințială, în care cere domiciliul fetițelor noastre la el până la soluționarea în instanță a procesului. Voi face tot posibilul să îmi protejez fetițele, să muncesc pentru a le crește și să le educ armonios, ca și până acum. Le mulțumesc părinților mei care sunt alături de mine și tuturor celor care în aceste zile mi-au trimis mesaje de încurajare”, a fost mesajul transmis de Alina Sorescu pe rețelele de socializare.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton