Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

Alina Sorescu, primele declarații despre divorțul de Alexandru Ciucu. „M-am ținut departe de scandaluri”

Alina Sorescu, primele declarații despre divorțul de Alexandru Ciucu.  „M-am ținut departe de scandaluri”
15

de Andra Stana,

Alina Sorescu, cunoscută pentru discreția de care a dat dovadă încă de la lansarea sa în muzică, a rupt tăcerea la două zile de când s-a aflat că divorțează de Alexandru Ciucu. Iată ce a spus artista despre despărțirea de tatăl copiilor ei.

Alina Sorescu și Alexandru Ciucu divorțează. Când a început procesul

Într-o postare pe Instagram, Alina Sorescu a ținut să confirme informația că divorțează de Alexandru Ciucu. De asemenea, artista a explicat că în presă au apărut și informații greșite.

Alina Sorescu a mărturisit, în postarea din mediul online, că acțiunea de divorț a fost introdusă la începutul anului 2022.

„Dragii mei, nu voiam să comentez pentru că, așa cum știți cu toții, am fost încă de copil un om discret, cu un parcurs serios și m-am ținut departe de scandaluri. Având în vedere că au apărut informații eronate în presa, este nevoie să fac o precizare.

La începutul anului am introdus acțiunea de divorț, iar în cadrul acestui proces soțul meu a intentat acum o ordonanță președințială, în care cere domiciliul fetițelor noastre la el până la soluționarea în instanță a procesului”, a spus Alina Sorescu.

Tot în mediul online, artista a explicat că va face „tot posibilul” să își protejeze cele două fetițe.

Voi face tot posibilul să îmi protejez fetițele, să muncesc pentru a le crește și să le educ armonios, ca și până acum. Le mulțumesc părinților mei care sunt alături de mine și tuturor celor care în aceste zile mi-au trimis mesaje de încurajare. Alina Sorescu”, a scris artista pe pagina sa de Instagram.

Marți, 3 mai, a fost primul termen de judecată în procesul de divorț dintre Alina Sorescu și Alexandru Ciucu.

Cunoscutul designerul vestimentar a înaintat o ordonanță președințială prin care solicită să obțină domiciliul celor două fetițe ale lor, la el acasă. Prin urmare, Ciucu ar solicita atât custodia fetițelor, cât și un program de vizită pentru Carolina și Raisa.

Alexandru Ciucu și Alina Sorescu divorțează după 12 ani

Alina Sorescu și Alexandru Ciucu s-au logodit în Florența și s-au căsătorit la Palatul Știrbey din București, în septembrie 2010. Cei doi au două fiice, Carolina (8 ani) și Raisa (6 ani).

În primăvara lui 2021, s-a scris pentru prima oară despre faptul că mariajul dintre Ciucu și Sorescu ar scârțâi. Atunci au apărut și speculațiile cum că cei doi ar divorța.

Alina-Sorescu-si-Alexandru-Ciucu-prima-aparitie-in-doi-dupa-zvonul-ca-divorteaza-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 15

Sursa foto: Instagram, arhivă TVmania.ro

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton